Povestea chef-ului cu stele Michelin pentru care nu există doar patru anotimpuri, ci zeci de microsezoane: "Meniul a trecut prin 250 de schimbări."

Înapoi la articol
Shaun Hergatt, executive chef şi partener la Juni: „Dragostea mea pentru artă încă joacă un rol crucial în felul în care abordez mâncarea, iar gastronomia mi-a permis să combin ambele pasiuni. Ideile şi inspiraţia mea vin în mai multe forme, la orice oră, dar ceea ce mă inspiră cel mai mult sunt experienţele de zi cu zi legate de artă şi de natură. Îmi ţin mereu telefonul aproape ca să fiu pregătit când creativitatea loveşte. De asemena îmi ţin sketchpad-ul aproape pentru a putea vizualiza cum ar arăta preparatele mele înainte de a le pune pe farfurie.“

Shaun Hergatt, executive chef şi partener la Juni: „Dragostea mea pentru artă încă joacă un rol crucial în felul în care abordez mâncarea, iar gastronomia mi-a permis să combin ambele pasiuni. Ideile şi inspiraţia mea vin în mai multe forme, la orice oră, dar ceea ce mă inspiră cel mai mult sunt experienţele de zi cu zi legate de artă şi de natură. Îmi ţin mereu telefonul aproape ca să fiu pregătit când creativitatea loveşte. De asemena îmi ţin sketchpad-ul aproape pentru a putea vizualiza cum ar arăta preparatele mele înainte de a le pune pe farfurie.“