Ceasuri & Bijuterii

Teilor lansează o colecţie-capsulă de brătări tennis, realizate în colaborare cu fostul tenismen Ilie Năstase. GALERIE FOTO

17 nov 2023 431 afişări
Din aceeaşi categorie

Lanţul de magazine de bijuterii de lux TEILOR, fondat acum 25 de ani, a lansat o colecţie-capsulă de brăţări tennis reinterpretate, ce poartă semnătura fostului tenismen Ilie Năstase.

Cu design realizat in-house, design la care s-a lucrat mai bine de un an, această colecţie integrează cinci modele, iar noutatea o reprezintă elementele simbolice din sistemul de închidere al bijuteriilor: mingea şi racheta de tenis, însoţite de semnătura gravată a lui Ilie Năstase.

Totuşi, noile modele de bijuterii păstrează flexibilitatea şi simetria perfectă, precum şi montura rezistentă pentru care este recunoscut acest tip de brăţară. Realizate din aur alb, roz sau negru, brăţările tennis integrează diamante negre sau incolore, precum şi pietre preţioase - safire roz, albastre şi negre. Safirul negru este prezent pentru prima dată în gama de bijuterii TEILOR şi pe piaţa din România într-o brăţară tennis. 

„Numele meu a fost întotdeauna strâns legat de numele ţării mele, iar acesta e cel mai mare motiv de mândrie. Faptul că astăzi, semnătura mea apare pe bijuteriile unui brand românesc, ducând mai departe un mesaj despre curaj şi determinare, mă onorează”, a povestit Ilie Năstase despre colaborarea cu TEILOR.

Colecţia este însoţită şi de un album special, în care sunt prezentate atât povestea noilor brăţări tennis reinterpretate, cât şi fotografii de colecţie cu Ilie Năstase. Astfel, fiecare brăţară din noua colecţie este însoţită de un exemplar-cadou al albumului semnat de acesta.

„Marcăm într-un mod extrem de special cei 25 de ani de existenţă. Aşa a apărut ideea unei colecţii-capsulă în care celebrăm curajul şi ambiţia, iar sursa de inspiraţie a fost cel mai bun jucător român de tenis din toate timpurile - Ilie Năstase. Astăzi, în toate magazinele TEILOR din România şi de la nivel internaţional, există o colecţie-capsulă realizată intern, de la design, la producţie, ce poartă semnătura primului număr mondial în tenis”, povesteşte Florin Enache, Fondator TEILOR.

Brăţara tennis a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai populare bijuterii. Cunoscută iniţial sub numele de brăţară eternity, în anul 1978 îşi schimbă numele. Atunci, jucătoarea Chris Evert şi-a pierdut brăţara eternity în timpul unui meci de la US Open, iar jocul a fost oprit pentru ca întregul staff să poată căuta pe teren bijuteria. Astfel, modelul a devenit cunoscut ca brăţară tennis.

Lanţul de magazine de bijuterii de lux TEILOR are peste 65 de magazine în cinci ţări - România, Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia. În fiecare ţară există şi un magazin online.