După Afaceri

5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO

05 iun 2015 546203 afişări
Din aceeaşi categorie

Dacă nu ai planuri făcute pentru vacanţa, avem noi zece destinaţii pentru tine. Sunt special gândite pentru cei care au maşină şi vor să conducă pe drumuri mai puţin aglomerate dar extrem, extrem de frumoase. Noi le-am ales pe cele din sudul ţării, aşteptăm de la voi sugestii pentru restul României

Unde poţi pleca cu maşina fără a fi nevoit să mergi prea multe ore sau să stai blocat în trafic, dar să te şi poţi bucura de un drum frumos, care are la capătul său o oază de linişte? Iată 5 sugestii pentru sudul ţării (noi de-aici suntem, nu am dat sugestii pentru restul ţării, pentru că vrem drumuri mai puţin cunoscute de către turişti, în care te poţi bucura atât de maşină, cât şi de privelişte), iar dacă ai şi tu câteva sugestii de astfel de drumuri „secrete”, mai ales pentru restul ţării, chiar te rugăm frumos să ni le împărtăşeşti în comentarii!

Apropo, majoritatea drumurilor alese de noi combină plăcerea de a conduce cu plăcerea de a te relaxa la finalul drumului, aşa că îţi vor permite să faci şi tradiţionalul grătar, după nu mai mult de 3 ore de condus. Dar nu uita, te invităm călduros să le laşi mai curate decât le-ai găsit, ia cu tine 3-4 saci de gunoi, strânge absolut tot ce ai adus cu tine!

►VEDEŢI AICI HĂRŢILE ŞI LISTA CU DRUMURILE

 

Citeşte şi:

►Cele mai frumoase sate din România pe care trebuie să le vizitezi

► Locuri interzise din Bucureşti. Pot fi transformate în puncte turistice - GALERIE FOTO