Style

Evadare de weekend: Tree House - galerie FOTO

13 aug 2010 290 afişări
Din aceeaşi categorie

În comuna Lunguleţul din judeţul Dâmboviţa, la numai 30 de minute de Bucureşti, s-a deschis de curând Tree House, un "country club" cu piscină, lac artificial, teren de sport, loc de joacă pentru copii, zonă de relaxare şi o zonă specială pentru grătare şi servirea mesei.
Spaţiul de 3.000 de metri pătraţi este suficient de încăpător pentru un grup de 30 de persoane şi poate găzdui petreceri între prieteni dar şi evenimente corporative, teambuildinguri şi chiar cursuri. "Toate facilităţile sunt puse la dispoziţie în mod exclusiv deoarece închirierea se face integral fie pentru o jumătate de zi, fie pentru o zi întreagă în aşa fel încât oaspeţii să se poată bucura de intimitatea întregului club", spune Radu Gherasim, proprietarul clubului.
Preţurile de închiriere încep de la 100 de euro. Astfel că, în perioada iulie-septembrie, pentru grupurile mici de până în 20 de persoane (atât adulţi cât şi copii), de luni până joi preţul locaţiei este de 100 de euro pentru jumătate de zi iar în weekend (vineri, sâmbătă şi duminică), acesta este de 200 de euro, tot pentru jumătate de zi. Intervalele de închiriere sunt în orele 9-15 sau 16-22. Pentru grupurile mai mari şi evenimentele speciale, preţurile se renegociază.