Style

Brandul de modă Max Mara Weekend a deschis un magazin în aeroportul Otopeni. GALERIE FOTO

18 sep 2020 494 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Brandul de modă Max Mara Weekend, parte din grupul Max Mara, a deschis un magazin în aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, în Terminalul Plecări Internaţionale, la Poarta 3. Acesta este operat de compania Millenium Pro Design, care deţine printre altele reţeaua BestValue din cadrul mai multor aeroporturi din ţară.

Astfel, cel mai important aeroport din ţară se conturează şi ca o destinaţie de shopping, găzduind mai multe spaţii destinate cumpărăturilor – fie ele de modă, parfumerie sau suveniruri. Acesta este de altfel un model practicat de marile aeroporturi din lume care găzduiesc adevărate centre comerciale şi branduri de lux de top.

Magazinul Max Mara Weekend măsoară 35 de metri pătraţi şi găzduieşte colecţiile brandului lansat în 1983 în Italia, în regiunea Reggio Emilia. Creaţiile se adresează femeilor cărora le place să se îmbrace într-un mod informal şi casual, dar întotdeauna chic. Casa de modă Max Mara a luat naştere în 1951, fiind fondată de Achille Maramotti, cu scopul de a oferi îmbrăcăminte „pret-à-porter”. Apoi, ca o declinare a brandului cu acelaşi nume a apărut Max Mara Weekend.

Millenium Pro Design operează sub brandul BestValue o reţea de magazine situate în cele mai importante aeroporturi din România, precum Bucureşti (Otopeni), Craiova, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Suceava, Bacău, Constanţa şi Oradea. De asemenea, compania are un magazin Victoria’s Secret în Aeroportul Otopeni, conform celor mai recente date. Mai mult, grupul operează magazine şi în afara aeroportului, cum este cazul parfumeriei Obsentum din Băneasa Shopping City sau a monobrandului Furla din acelaşi centru comercial, conform datelor ZF. Parfumeria Obsentum se găseşte şi în Aeroportul Otopeni.