Despre noi

Dupa Afaceri Premium este o publicatie lunara de lux care completeaza Ziarul Financiar din punct de vedere al continutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezinta in paginile sale.

DA Premium are un continut editorial echilibrat si eclectic, combinand cele mai importante teme din lifestyle, cu o doza semnificativa de business life.

Articolele cu si despre oameni de afaceri trateaza subiecte din lifestyle si lux precum cele mai noi tendinte in materie de gastronomie haute cuisine, moda de business, design interior, sporturi de inalta societate.  

 
Redactia

Cristina Roşca, vânător de experienţe şi călător de cursă lungă. Ah, şi editor-şef DA Premium. 

Aş putea să spun dintr-o suflare cel puţin 100 de locuri unde mi-ar plăcea să ajung şi nu am făcut-o. Nu am nevoie de mult timp de gândire nici să enumăr alte 100 unde mi-ar plăcea să mă reîntorc. Aş avea însă nevoie de câteva vieţi bune să vizitez tot ce mi-aş dori, şi pentru că nu am decât una, am decis să înghesui totul acum, aici, cât mai repede. Mi-am descoperit pasiunea pentru călătorii acum 11 ani, când am ieşit pentru prima dată în afara ţării şi de atunci nu m-am mai oprit. Mama glumeşte şi spune „parcă te-ai născut în avion.“ Poate, dacă era aşa, aş fi început să călătoresc chiar mai devreme, dar încerc să recuperez rapid, de aceea sunt acum în căutarea timpul pierdut.

- Ţintă: să ajung în 50 de ţări până la 30 de ani. Acum am 28 de ani şi 37 de ţări „bifate“.

- Guilty pleasure: hotelurile care servesc şampanie şi prosecco la micul dejun

- Obsesii: rujuri sângerii şi pantofii cu tocuri ameţitoare. „Go high or go home“

- Unde mă simt ca acasă:  La New York

 

Bogdan Alecu, „cu benzina în sânge“

Am condus sute de automobile în ultimul deceniu, de la cele mai mici la cele mai mari, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, de la maşini electrice la cele hibride, diesel sau benzină. Indiferent de preţul lor, de clasa din care fac parte, toate sunt adevărate capodopere ale ingineriei, prin simplul fapt că peste 10.000 de componente sunt interconectate pentru a te transporta din A în B. Dar un automobil este mai mult decât un simplu mijloc de transport, este o operă de artă. Pentru mine aventura a început de la trei ani, cu o Lada cu pedale, a continuat cu revistele auto de la începutul anilor 90 care prezentau o lume SF pentru România acelor vremuri. Desigur, după 18 ani aventura a luat alte dimensiuni, când am condus primul automobil pe şosea, un spectaculos Ford Sierra, intrat acum în cărţile de istorie. Indiferent că este vorba de un Rolls-Royce Phantom, un BMW M5 sau de noile electrice, toate automobilele exprimă independenţă şi libertate, acompaniate de cea mai avansată tehnologie şi cel mai înalt rafinament pentru fiecare categorie de client căreia i se adresează.

 

Alina-Elena Vasiliu, mereu cu ochii larg deschişi

Îmi amintesc că în copilărie mă fascinau sticluţele de parfum ale mamei, care, chiar şi golite de conţinut, mă lăsau să-mi închipui ce splendoare trebuie să fi fost să te învăluie aromele din interiorul lor. Cred că mi-am rafinat gusturile pentru parfumuri de la un interviu la altul, după fiecare discuţie cu unii dintre creatorii celor mai ameţitoare esenţe şi sper că o voi face în continuare.

Scriu despre oameni cu super-idei şi poveşti creatoare de zâmbete şi mă inspir din fiecare experienţă pe care ei mi-o împărtăşesc.

Ocazional, imortalizez călătorii în cuvinte. Nu mi-am dat seama decât recent ce daruri preţioase sunt călătoriile şi, dacă aş şti că doar asta voi putea primi cadou de-acum înainte, aş putea face o listă lungă de locuri prioritare în faţa cărora să mă simt copleşită.

Răsfăţ: timpul cu prietenii

Dorinţă: să ajung în Central Park din New York de Crăciun

Obsesie: limba franceză

Ritual de înveselire: fiecare rochie nouă