Evenimente

În tribune şi acasă: fii alături de Echipa Naţională de Fotbal, cu echipamentele şi accesoriile de la PENNY

14 iun 2024 74 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Vara aceasta reprezintă unul dintre cele mai bune momente pe care le-am avut în ultimii 8 ani pentru a ne reconfirma statutul de suporteri ai Echipei Naţionale de Fotbal. Ne aşteaptă multe clipe de speranţă şi entuziasm, în care vom fi alături de tricolori. La toate meciurile sperăm la goluri multe şi spectaculoase şi la mult galben în tribune. Şi pe canapea, şi la terasă, şi în parc, şi la masă.

Pentru a fi aproape de tricolori, PENNY a lansat campania de loializare „Hai, România, la PENNY!”, cu echipamente şi accesorii pentru suporterii înfocaţi. Campania aduce la raft o ediţie specială de articole sportive în culorile naţionalei, precum şepci, tricouri şi eşarfe, care aşteaptă suporterii în toate magazinele PENNY din ţară, pentru a fi tot timpul gata de meci.

Într-o perioadă în care fanii fotbalului din România vor fi alături de Echipa Naţională în meciurile în care va juca, echipamentele şi accesoriile sportive în culorile naţionalei arată că suntem cu toţii o singură echipă, cântăm împreună şi susţinem jucătorii noştri de pe teren.

În cadrul campaniei de loializare, până pe 26 iunie, echipamentele şi accesoriile sportive pot fi achiziţionate la preţuri speciale, cu o reducere de 50% prin acumularea de puncte bonus, în toate magazinele PENNY din ţară.

Prin campania „Hai, România, la PENNY!”, tinerii pasionaţi de fotbal au şansa să ajungă campioni pe teren. O parte din banii obţinuţi în urma cumpărării produselor din campanie vor merge către Tabăra de Copii a Academiei Naţionale de Fotbal, unde 24 de copii de la cluburi din mediul rural se vor bucura de o experienţă unică în lumea fotbalului profesionist.

PENNY este alături de Echipa Naţională a României din 2015, devenind un partener dedicat al sportului şi performanţei. De atunci, compania se implică activ în susţinerea fotbalului, oferindu-şi sprijinul şi implicarea la toate nivelurile competiţionale în calitate de sponsor al tuturor naţionalelor de fotbal ale României şi furnizor de produse proaspete al echipelor naţionale de fotbal.