Eveniment

A început ediţia cu numărul 8 al studiului CONFIDEX, care va măsura încrederea pe care managerii şi antreprenorii o au în economie în primul semestru al anului 2023

10 apr 2023 1220 afişări de Ştefan Stan
Din aceeaşi categorie

A început ediţia cu numărul 8 al studiului CONFIDEX, care va măsura încrederea pe care managerii şi antreprenorii o au în economie în primul semestru al anului 2023. CONFIDEX este un studiu longitudinal despre încrederea managerilor români în economie în vremuri incerte, având cea mai mare bază de resondenţi C-level. Până în prezent, peste 2.500 de manageri au participat la cele 7 ediţii.

CONFIDEX este un brainstorming naţional, cu ajutorul căruia, de peste 3 ani, sunt măsurate percepţiile, îngrijorările şi intenţiile oamenilor de afaceri din România. Extrapolând apoi tendinţele, CONFIDEX devine un instrument reper pentru luarea deciziilor în business, care are rolul de a ajuta antrenorii să navigheze mai bine aceste vremuri incerte.

Puteţi accesa chestionarul aici: https://survey.impetumgroup.com/confidex-editia-8/?ref=s8v4rrk58

Răspunsurile rămân confidenţiale. Impetum Group va face o prelucrare statistică a răspunsurilor din întreaga ţară, iar la final veţi primi un raport al concluziilor.