Gadget

Cum arată şi ce poate să facă Supersonic Nural, cel mai nou uscător de păr de la Dyson

04 apr 2024 237 afişări
Din aceeaşi categorie

Dyson continuă seria inovaţiilor şi vine cu un nou produs destinat îngrijirii părului. Uscătorul de păr Dyson Supersonic Nural™ s-a lansat recent în cadrul unui eveniment mondial organizat de companie la Seoul. Echipat cu senzorul Nural™, noul Supersonic protejează sănătatea scalpului şi îmbunătăţeşte aspectul părului, în timp ce usucă rapid fără să fie nevoie de căldură în exces. Este cel mai performant uscător de păr dezvoltat de companie până acum şi funcţionează pe toate tipurile de păr; netezeşte firele rebele şi conturează bucle cu un aspect natural lăsând părul strălucitor, hidratat şi mătăsos.

James Dyson – fondator şi inginer-şef, Dyson – a arătat cum funcţionează dispozitivul care vine cu o nouă funcţie de protecţie a scalpului şi utilizează o reţea de senzori Nural™.

Astfel, căldura este redusă automat, pe măsură ce uscătorul este apropiat de păr, iar scapul este protejat. Senzorii îmbunătăţesc, de asemenea, experienţa de coafare şi previn deteriorarea termică, iar părul capătă un aspect natural şi sănătos.

La Seoul, stiliştii au arătat diferenţa pe care o face funcţia de protecţie a scalpului, prin intermediul căreia căldura este redusă automat până la 55°C, deoarece proiectează un fascicul infraroşu invizibil care măsoară constant distanţa dintre dispozitiv şi păr. Nivelul de temperatură utilizat va fi tot timpul indicat pe display, prin lumina LED a cărei nuanţă se va schimba automat de la galben (temperatură scăzută), portocaliu (căldură medie) până la roşu (căldură ridicată), în funcţie de distanţa la care se află uscătorul de cap.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Nural™ are şi un accelerometru cu senzor de mişcare care dezactivează automat încălzitorul, scăzând fluxul de aer şi zgomotul, atunci când procesul de coafare este întrerupt pentru scurt timp.

Dyson Supersonic Nural vine şi cu accesorii noi, cu ajutorul cărora coafurile pot fi finisate mai uşor, iar rezultatele obţinute rezistă mai mult. Şi ele smart şi gata să ne ajute să obţinem look-ul pe care ni-l dorim pentru că sunt echipate cu un senzor specific, care memorează funcţiile şi setările folosite ca să le aplice automat la următoarea utilizare. Asta simplifică rutina şi reduce timpul petrecut în faţa oglinzii. 

Difuzorul Wave+Curl a fost proiectat pentru a obţine bucle şi onduleuri, prin definirea şi modelarea şuviţelor în două moduri:

►în modul Dome, forma mare de cupolă a accesoriului atrage fluxul de aer departe de scalp pentru onduleuri mai fine, alungite, rotunjite la vârfuri;

► în modul Diffuse, inserţia în formă de vârf de lance distribuie aer în profunzimea rădăcinilor pentru bucle şi onduleuri definite şi voluminoase.

Noul dispozitiv are şi un design diferit: vine în două nuanţe diferite – Ceramic Patina şi Topaz sau Vinca Blue şi Topaz – iar capacul este transparent pentru a arăta tehnologia din interior.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Nural™ este rezultatul a numeroşi ani de cercetare pe care compania i-a petrecut încercând să creeze unele dintre cele mai bune produse de pe piaţă. Investiţia Dyson în dezvoltarea unor produse care să ajute la menţinerea sănătăţii părului şi la obţinerea de rezultate impecabile se ridică la peste 500 de milioane de dolari.

Supersonic Nural™ va fi disponibil în România, începând din aceată vară, iar mai multe informaţii sunt disponibile aici: https://www.dyson.com.ro/.


Ataşament de aer delicat. Dispersează uniform fluxul de aer pentru o coafare rapidă, dar blândă.

Accesoriu pentru netezire. Netezeşte şi ascunde firele rebele, folosind efectul Coandă.

Difuzor cu difuzie îmbunătăţită pentru bucle şi valuri definite. Difuzor cu difuzie îmbunătăţită pentru bucle şi valuri definite.

Duză de netezire. Reduce încreţirea pentru un aspect fin şi natural.

Concentrator de styling. Mai lat şi mai subţire pentru o coafare precisă.