Ceasuri & Bijuterii

Pentru lupii de mare

16 iun 2017 424 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Modelul Chronomaster El Primero Sport Land Rover Bar de la Zenith este dedicat pasionaţilor de yachting şi marinarilor cu experienţă. Lansat într-o ediţie limitată de doar 250 de piese, ceasul se remarcă prin mecanismul El Primero, o emblemă a orologeriei elveţiene Zenith.

Mecanismul este construit din 326 de piese, cu 31 de bijuterii şi are o frecvenţă de 36.000 de vibraţii pe oră. „Inima ceasului“ este găzduită de o carcasă de oţel de 45 de milimetri, rezistentă la apă până la o adâncime de 200 de metri.

Cadranul simplu şi elegant în tonuri de granit este asortat cu o curea din cauciuc negru învelit în fibră de carbon, perfectă pentru a înfrunta marea indiferent de starea acesteia de spirit.

Acest model este lansat de Zenith ca urmare a parteneriatului încheiat cu echipa britanică de yachting Land Rover Bar ce urmează a participa la cea de-a 35-a ediţie a America’s Cup. Modelul Chronomaster El Primero Sport Land Rover Bar este astfel un mix de precizie elveţiană şi design de inspiraţie britanică.

 

Zenith este disponibil prin Galt, orologerie elveţiană.