După Afaceri

Brandul de modă DSQUARED2 deschide primul monobrand din România la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel

29 mar 2018 4860 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Brandul de lux deschide primul magazin monobrand din România în galeria comercială The Grand Avenue, de la parterul hotelului de cinci stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Bucureşti. 

Acesta va fi amplasat la intrare, vizavi de monobrandul Louis Vuitton, în spaţiul ocupat anterior de brandul Michael Kors, venit direct în România. „Cu o suprafaţă totală de aproape 100 de metri pătraţi, monobrandul DSQUARED2 va fi poziţionat în zona centrală a galeriei şi va dispune de colecţii atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.” În aceeaşi galerie se mai găsesc magazinele monobrand Louis Vuitton, Dolce & Gabbana sau Valentino.

Primul boutique monobrand DSQUARED2 din România va fi operat în sistem de franciză de compania Elis Group Impex care administrează, încă din 2003, magazinul multibrand Capodopera, situat, în prezent, pe bulevardul Unirii nr. 12 din Bucureşti. Elis Group Impex este deţinută de fraţii Michael şi Shlomi Tetruashvili.
Magazinul multibrand Capodopera, cu o suprafaţă totală de peste 1.050 de metri pătraţi, are în ofertă haine şi încălţăminte.

Deschiderea magazinului DSQUARED2 este aşteptată în următoarea perioadă, cel mai probabil la începutul lunii iulie 2018, astfel încât primele colecţii disponibile vor fi cele Fall Winter 2018 / 2019.

„Designul spaţiului este unul original DSQUARED2 şi este realizat împreună cu echipa italiană de arhitecţi de la MRZ ARCHITETTI, fiind în aceeaşi linie cu cel mai recent concept internaţional DSQUARED2. Toate elementele de mobilier vor fi realizate exclusiv în Italia, printre materialele folosite predominând lemnul masiv, piatra şi alama.” 

Înfiinţat de fraţii gemeni Dean şi Dan Caten acum mai bine de trei decenii, Dsquared2 este un mix unic de personalitate canadiană, croitorie italiană rafinată şi senzualitate plină de viaţă.

Dean şi Dan îşi împart viaţa între casa lor din Londra, studioul de design, fabrica din Milano şi nenumăratele locaţii globale care împărtăşesc spiritul Dsquared2. Aşa cum spune şi spune motto-ul mărcii: născut în Canada, trăind în Londra şi realizat în Italia.