Business Construct

(P) Cea mai importantă conferinţă din România despre digitalizare şi inovare în sectorul de construcţii – INNOCONSTRUCT 2023 – 18-19 mai la Pullman Bucureşti

20 apr 2023 130 afişări
Din aceeaşi categorie

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 18-19 mai 2023 la Hotel Pullman Bucureşti, la cea mai importantă conferinţă internaţională organizată în România privind inovarea şi digitalizarea în construcţii, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a treia ediţie, ”How digital, How fast?”.  Această ediţie este organizată cu sprijinul SCC Construcţii Erbaşu, Leviatan Design şi Ubitech Construcţii.

Şi în acest an temele sunt consistente şi de interes pentru toţi reprezentanţii industriei AEC: BUILDING INFORMATION MODELLING (BIM). Studii de caz, Tehnologii şi soluţii inteligente, Eficienţa energetică. Tranziţia verde, Noi abordări în dezvoltarea competenţelor în industrie. De asemenea, în ziua a doua a conferinţei, persoanele înscrise vor avea ocazia să participe la sesiuni de match-making de 1 la 1 cu stakeholderi de interes pentru companiile lor. Aceste sesiuni sunt organizate prin intermediul platformei b2match, care asigură gestionarea rapidă şi eficientă a întâlnirilor.

Dintre invitaţii speciali îi amintim pe ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, Orsolya Kover, Consilier la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Inspectorul de Stat în construcţii, Paul Racoviţă.

Pe website-ul conferinţei www.innoconstruct.ro sunt disponibile informaţii cu privire la agenda conferinţei, speakerii naţionali & internaţionali invitaţi la eveniment şi de asemenea despre pachetele disponibile.

Conferinţa este bilingvă, cu traducere simultană română-engleză în prima zi.

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la office@clustertec.ro.