După Afaceri

Schimbare radicală la Dacia. Noutăţile sunt exclusiv pentru români

19 iun 2014 3078 afişări
Din aceeaşi categorie

Modelul românesc Dacia Logan a împlinit zece ani de la lansarea primei generaţii în 2004. Pentru a aniversa acest punct important în istoria proprie, marca auto cu sediul în Mioveni a lansat o ediţie specială Dacia Logan, destinată exclusiv românilor, care vine cu dotări noi precum aer condiţionat automat, o premieră absolută pentru Dacia în România.

Dacia Logan a primit, în premieră pentru piaţa din România, un sistem de climatizare automată. Dotarea face parte din lista de echipamente standard a ediţiei speciale Dacia Logan 10 ani, lansată cu ocazia împlinirii unui deceniu de la lansarea primei generaţii a berlinei subcompacte româneşti în anul 2004.

Pe lângă sistemul de climatizare automată, ediţia aniversară Dacia Logan 10 ani primeşte comenzi pe uşi pentru geamurile electrice, atât în faţă, cât şi în spate. Totodată, lista de dotări include un set de proiectoare redesenate, semnalizatoare pe oglinzile laterale, ornamente speciale pentru pragurile laterale, jante din oţel de 16 inci care imită lookul unor jante din aliaj, precum şi un set de stickere aniversare poziţionate pe stâlpii posteriori.

Citiţi aici mai multe detalii