Gastronomie

AQUA Carpatica a fost premiată în Franţa cu medalia de aur în categoria apelor minerale naturale carbogazoase

16 apr 2019 384 afişări
Din aceeaşi categorie

AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a fost premiată cu medalia de aur în categoria apelor minerale naturale carbogazoase echilibrate în cadrul ediţiei cu numărul III a Concursului Internaţional "Gourmet Waters", organizat de AVPA (Agenţia pentru Valorificarea Produselor Agricole).

Producătorii de ape minerale din întreaga lume, cu peste 20 de ţări participante, s-au reunit la începutul acestei luni, în saloanele celei mai mari şcoli de gătit FERRANDI – Paris, unul dintre templele gastronomiei europene pentru ceremonia de decernare a premiilor ”Gourmet Waters AVPA – Paris 2019.

Împărţite în 6 categorii diferite de ape (3 categorii pentru apa carbogazoasă şi 3 pentru apa necarbogazoasă), 70 de branduri recunoscute internaţional s-au întrecut pentru a demonstra a calităţile apelor lor minerale în faţa membrilor juriului.

În categoria apelor minerale carbogazoase echilibrate, marea câştigătoare a medaliei de aur fost apa minerală naturală, natural carbogazoasă AQUA Carpatica.

AQUA Carpatica este un brand românesc de succes care cucereşte consumatorii din întreaga lume prin gustul său unic şi proprietăţile extraordinare, dovedind cu fiecare premiu că apa din Munţii Carpaţi reprezintă un fenomen special hidrogeologic pentru apele minerale.

La calităţile speciale ale apelor minerale contribuie şi structura geologică a Carpaţilor, unde se află ultimele păduri de pe continent neafectate de intervenţia omului.