După Afaceri

10 locuri superbe din Bucureşti în care să-ţi petreci vara

25 iul 2014 10411 afişări
Din aceeaşi categorie

Luna trecută am alcătuit un top al celor mai simpatice lucruri pe care le vom face vara aceasta în Bucureşti. Am trecut atunci conştiincioase pe listă picnicurile la iarbă verde, sesiunile de lectură în aer liber, concertele şi festivalurile verii (fie ele muzicale, teatrale sau cinematografice), vizitele aproape obligatorii la Palatul Mogoşoaia, plimbările cu bicicleta (sau, de ce nu, cu trotineta ori rolele!), traseele boeme pe urmele celor mai frumoase clădiri interbelice din Bucureşti, turul librăriilor frumoase din oraş, orele de jogging la asfinţit sau amiezele caniculare petrecute pe marginea piscinei.

A venit acum momentul să trecem în revistă şi câteva dintre locurile noastre favorite din Capitală, locuri în care ne vom petrece serile şi weekendurile în această vară.

Fie că vorbim despre baruri cool, despre terase proaspăt renovate, despre restaurante ori bistro-uri cochete în care să organizezi cele mai simpatice brunch-uri cu prietenii ori despre wine-baruri în care vom zăbovi ore bune la un pahar de vorbă, iată care sunt acele 10 locuri mai noi sau mai vechi cărora le vom călca pragul în această vară.

Intră în galeria foto şi descoperă-le pe toate. Şi nu uita să ne spui care sunt locurile tale favorite din Bucureşti sau din ţară!