Media & Advertising

Viscri, who? Satul transilvănean pe harta de ştiri Google, după zvonurile privind luna de miere regală

01 mai 2011 2986 afişări de Radu Racu
Viscri, who? Satul transilvănean, din ce în ce mai căutat pe Google, după zvonurile privind luna de miere regală

Zvonurile care îi plasează pe prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, în luna de miere în satul transilvănean Viscri au urcat localitatea românească în atenţia celor mai recente căutări din secţiunea de ştiri a motorului Google. Instituţii prestigioase de presă precum Reuters sau BBC au dedicat articole localităţii româneşti, unde s-ar putea produce în opinia jurnaliştilor străini, un eveniment fără precedent pentru turismul românesc.

Presa internaţională a scris săptămâna aceasta că cei doi miri şi-ar putea petrece luna de miere în satul transilvănean în care are o reşedinţă şi prinţul Charles, tatăl mirelui.

William şi Kate şi-au amânat luna de miere, urmând ca de luni prinţul să-şi reia atribuţiile de pilot.


William se va întoarce luni la lucru, în calitate de pilot de elicopter de căutare şi salvare, iar cuplul va pleca ulterior şi într-o lună de miere, a cărei destinaţie nu va fi divulgată, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului St. James. Acesta a mai subliniat faptul că tinerii căsătoriţi au cerut presei să le respecte intimitatea atât în acest weekend, cât şi în luna de miere.

Citeşte şi: