Info

Sheraton Bucharest Hotel întâmpină sezonul estival cu o serie de evenimente

18 iun 2024 84 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Distracţia, relaxarea şi entuziasmul definesc sezonul estival, momentul ideal pentru a te elibera de stresul cotidian şi a profita din plin de fiecare clipă. Ce planuri ţi-ai pregătit pentru această perioadă?

Cu o varietate de opţiuni pentru toate gusturile, vara aceasta promite să aducă o atmosferă reconfortantă şi memorabilă. Indiferent dacă eşti în căutarea unei plimbări urbane, unei seri relaxante în compania celor dragi sau a unei experienţe culinare deosebite, la Sheraton Bucharest Hotel vei găsi tot ceea ce îţi doreşti.

Priveşte Bucureştiul prin ochii unui turist

O plimbare liniştită în mijlocul agitaţiei cotidiene este ca o pauză binevenită într-un oraş mereu în mişcare. Dar cum ar fi să te simţi turist chiar în Bucureşti? În fiecare miercuri, începând cu ora 17:00, ai ocazia să te alături unui tur ghidat prin Bucureşti, unde vei descoperi câteva părţi din frumuseţea şi cultura oraşului.

Ca parte din programul „Gatherings by Sheraton”, hotelul a lansat primul tur pietonal ghidat, gratuit, destinat atât oaspeţilor, cât şi celor care doresc să facă o plimbare prin oraş. Turul este condus de Concierge-ul şef, care e pregătit să împărtăşească poveşti pe tot parcursul itinerariului. Pornind de la una dintre valorile hotelului şi anume „comunitatea”, Sheraton îşi propune să construiască conexiuni şi să dezvolte relaţii autentice cu toţi cei care doresc să exploreze frumuseţea şi istoria oraşului.

De la clădirile istorice remarcante, precum Casa Miţa Biciclista şi Palatul Regal, până la străzile iconice şi atracţiile moderne, precum Biblioteca Centrală Universitară şi Memorialul Renaşterii, itinerariul include o varietate de locuri impresionante. Dacă vrei să iei parte la această experienţă, găseşti mai multe detalii pe pagina Tur Pietonal by Sheraton.

Fotbal şi delicii culinare cu ocazia Campionatului Euro 2024

Dacă sunteţi pasionaţii de fotbal, Sheraton este locul ideal pentru a viziona meciurile din Campionatul Euro 2024. În atmosfera prietenoasă şi relaxată din Centro Bar, oaspeţii se pot bucura de fiecare etapă a meciurilor alături de cei dragi.

Şi ce poate completa cel mai bine meciurile de fotbal decât o experienţă culinară? Chef Ashlie Dias a pregătit un meniu special dedicat tuturor celor care doresc să mixeze bucuria din timpul partidelor cu gustări delicioase.

Planifică petrecerea de botez până la cele mai mici detalii=

Surprizele nu se opresc aici! Pentru organizarea unui botez cu minimum 50 de invitaţi, poţi beneficia de un discount de 15%, care îţi aduce oportunitatea de a te bucura de această zi specială fără prea multe griji.

În spiritul evenimentelor speciale ale verii, Sheraton Bucharest a pregătit o ofertă specială pentru cei care doresc să celebreze un moment deosebit în familie.

Pentru toţi părinţii, prima petrecere a bebeluşului vine la pachet cu emoţii intense, iar echipa Sheraton este aici pentru a transforma fiecare detaliu al acestui eveniment într-o amintire de neuitat. Pas cu pas, de la planificarea botezului până la alegerea meniului, a decoraţiunilor şi a muzicii, întreaga echipă de organizare va face tot posibilul ca evenimentul să depăşească aşteptările.

Mai multe informaţii despre opţiunile oferite şi rezervări pot fi obţinute la numărul de telefon 021 201 5000.