După Afaceri

Toamna asta, economiseşte cu Salt Bank pentru mǎrunţişuri sau planuri mari

30 sep 2024 29 afişări
Din aceeaşi categorie

Ai auzit de Spaces, puşculiţele virtuale ataşate contului tău principal Salt Bank, care îţi fac viaţa financiară mult mai fun şi organizată?

Spaces, noul feature de economisire propus de Salt Bank, subliniază faptul că bankingul nu este doar despre plăţi şi finanţe, ci şi despre cum îţi poţi duce visurile la îndeplinire – indiferent că asta înseamnă o vacanţă la Paris, cel mai nou model de PlayStation sau avansul pentru apartamentul ACELA. Planuri mari sau mici, cadouri pentru alţii sau pentru tine, nu contează. Acum poţi economisi mai uşor pentru toate, fără bătăi de cap, într-o manieră modernă, potrivită cu stilul tău de viaţă.

 

Spaces sunt puşculiţele tale virtuale ataşate contului curent Salt Bank, pentru cei care vor mereu mai mult, care nu merg înainte pas cu pas, ci salt după salt.

Puşculiţele pot primi orice nume îţi doreşti, iar dacă te răzgândeşti, poţi schimba numele oricând.

Spaces te ajută să organizezi banii într-un mod responsabil, astfel încât să eviţi cheltuielile nepotrivite şi să ai mereu resurse disponibile pentru nevoile tale, fie ele planificate sau spontane. Paşii sunt simpli: mai întâi îţi stabileşti obiectivul, decizi cât de mult şi cât de des economiseşti, apoi deschizi un Space direct din aplicaţia Salt Bank, din secţiunea Produse, meniul Spaces. Poţi crea până la zece Spaces pentru diferite obiective de economisire.

Activezi acceleratorul economiilor prin Round Up sau setezi transferuri automate recurente – zilnice, săptămânale sau lunare. Dacă nu ai stabilit un obiectiv când ai creat puşculiţa virtuală, nu este nicio problemă! Poţi face asta mai târziu din detaliile

Space-ului. Ce trebuie să mai ştii este că primeşti dobândǎ 3% pe an pentru banii din contul curent în lei, dar şi pentru banii din Spaces. Ce zici, nu-i aşa că e tentant? Aşa că toamna asta, economiseşte smart şi #DăCuSalt!

Spre deosebire de contul de economii, care este un cont separat de cel curent, Spaces fac parte din contul curent principal. Contul de economii poate avea opţiuni limitate de personalizare, iar deschiderea contului poate fi condiţionată de o sumă minimă disponibilă. Nu este cazul cu Spaces. Un Space este un loc unde direcţionezi bani pentru a-i economisi, cu acces la ei oricând. Când vrei să retragi bani din Spaces, trebuie doar să selectezi puşculiţa din care vrei să fie retraşi, să completezi suma dorită şi să confirmi. Nimic mai simplu într-o lume atât de digitalizată. #DăCuSalt şi hai în gaşca celor care economisesc în Spaces!

Salt Bank este mai mult decât un neobank; este viitorul banking-ului digital în România, pregătit să ofere servicii financiare persoanelor fizice cu cetăţenie română, la standarde internaţionale.

Salt pe româneşte, nu sare pe englezeşte, iar asta dintr-un motiv simplu: pentru că reprezintă un salt în tehnologie şi banking.

Salt Bank oferǎ utilizatorilor sǎi un proces de onboarding (deschidere de cont) 100% online, cont curent cu Spaces şi card multicurrency cu un curs valutar excelent, constituire de depozite şi garantarea banilor în limita a 100.000 euro, ca la orice bancă românească. Totodatǎ, ai vizibilitate permanentǎ la cheltuielile tale, împǎrţite pe categorii, în Gogoaşa de Cheltuieli. Toate datele cardului sunt în siguranţǎ în aplicaţie, iar cardul este gata de platǎ instant şi îl poţi adǎuga în Wallet (Google/Apple) pentru plǎţi online, la comercianţi şi retragere ATM contactless.

Departamentul de Care Center funcţioneazǎ cu oameni-oameni, nu roboţi, şi oferǎ 24/7 consiliere şi soluţii clienţilor.

Alte motive pentru care sã foloseşti aplicaţia Salt Bank? Primeşti dobândǎ 3% pe an la banii din contul curent şi Spaces, dacă faci tranzacţii de minimum 1.000 lei/ lună. Faci plăţi la comercianţi şi transfer instant prin numărul de telefon către toţi prietenii tăi înrolaţi în Alias Pay în România, indiferent de bancă.

Toamna asta, #DăCuSalt şi hai în gaşca celor care economisesc în Spaces!