Secrete dezvăluite sau cum alegem paharul perfect de vin pentru o experienţă desăvârşită: A fost demonstrat ştiinţific că paharul influenţează foarte mult băutura conţinută

Înapoi la articol
Iulia Scavo, profesoara de matematică transformată într-unul dintre cei mai buni somelieri din lume: „Anumite materiale performante de tip cristalin topit la temperaturi ridicate pot da o sonoritate apropiată de cristal, material din ce în ce mai puţin utilizat de fabricanţi, conform cu anumite norme europene recente. Aceste materiale cum ar fi Krysta brevetat de Chef & Sommelier (producător de veselă al cărui ambasador este chiar Iulia Scavo - n. red.) nu numai că aduc o sonoritate plăcută, dar au şi o rezistenţă cu 30% superioară altor cristaline şi mai ales cristalului, dar şi faţă de forţele de torsiune când este vorba de lustruirea paharului cu un şervet.“

Iulia Scavo, profesoara de matematică transformată într-unul dintre cei mai buni somelieri din lume: „Anumite materiale performante de tip cristalin topit la temperaturi ridicate pot da o sonoritate apropiată de cristal, material din ce în ce mai puţin utilizat de fabricanţi, conform cu anumite norme europene recente. Aceste materiale cum ar fi Krysta brevetat de Chef & Sommelier (producător de veselă al cărui ambasador este chiar Iulia Scavo - n. red.) nu numai că aduc o sonoritate plăcută, dar au şi o rezistenţă cu 30% superioară altor cristaline şi mai ales cristalului, dar şi faţă de forţele de torsiune când este vorba de lustruirea paharului cu un şervet.“