Ceasuri & Bijuterii

Ceasurile Vacheron Constantin, cel mai vechi producător de ceasuri din lume, prezente în România exclusiv în magazinul Cellini de pe Calea Victoriei

06 iun 2017 751 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie
Orologeria elveţiană Vacheron Constantin, una dintre cele mai cunoscute şi importante din lume, va fi disponibilă în România în exclusivitate prin reţeaua de magazine Cellini. Ceasurile Vacheron Constantin sunt disponibile din această lună exclusiv în magazinul Cellini de pe Calea Victoriei, numărul 56.
 
"Este o mare onoare şi un motiv de bucurie să anunţăm începutul unei colaborări de excepţie cu una dintre cele mai bine cunoscute şi mai respectate manufacturi ale tuturor timpurilor”, spune Dragoş Nicolae, director general Cellini.
 
Astfel brandul elveţian Vacheron Constantin se adaugă portofoliului Cellini care mai cuprinde nume internaţionale precum Hublot, Breguet, Blancpain, Cartier, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Longines, Tissot, Swatch, Fabergé, Maria Granacci, Eva Nobile, Furrer Jacot, Le Midì, Montegrappa.
 
Orologeria Vacheron Constantin a fost fondată la Geneva în 1755 de către Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producţie continuă de peste 260 de ani. Fondatori ai spiritului ceasornicariei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte şi să producă adevărate ceasuri de excepţie, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată şi armonioasă şi un nivel extrem de ridicat de finisare.
 
Cellini Group, o companie fondată în 1999, deţine o reţea de 13 magazine pe piaţa locală. Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571).