Travel

Căutăm încălzitori de paturi. Care sunt cele mai ciudate joburi din industria hotelieră

18 mar 2011 275 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Cătăm încălzitori de paturi. Care sunt cele mai ciudate joburi din industria hotelieră

Doriţi să vi se citească o poveste sau să aveţi patul cald înainte de a vă bagă în aşternuturi, în camera de hotel? Cineva e plătit pentru a vă împlini dorinţa. Care e topul celor mai ciudate joburi dintr-un hotel?

Hotels.com a realizat un top ale celor mai ciudate funcţii inventate de hoteluri din lumea întreagă.

Funcţia: Încălzitor de pat

Hotelul de patru stele Holiday Inn, din Londra - Marea Britanie a oferit anul trecut clienţilor săi serviciul de "bed warmer". Astfel cu 5 minute înainte ca clientul să meargă la culcare, un angajat al hotelului se urca în patul acestuia şi încălzea aşternuturile.

Funcţia: Lustruitor de monede

În 1935 Hotelul Westin din San Francisco - SUA a realizat că mănuşile albe ale clientelor se murdăreau când atingeau monedele. Pentru a se asigura că mănuşile rămân la fel de albe directorul hotelului a angajat pe cineva să lustruiască monedele în fiecare zi. Tradiţia e păstrată şi în ziua de azi.

Funcţia: Alergător de porumbei

Hotelul de 5 stele Rambagh Palace, Jaipur, India, a angajat doi oameni pentru a ţine porumbeii departe de curtea "palatului". "Alergătorii de porumbei" fugăresc păsările cu un steag mare timp de 9 ore pe zi.

Funcţia: Zâna cea bună

Hotelul de 4 stele Barnsley Gardens Resort din Georgia - SUA a angajat o "zână bună" care îndeplineşte dorinţele clienţilor-de la cereri în căsătorie romantice până la aniversarea zilelor de naştere a clienţilor.

Funcţia: Povestitor

Hotelul de 5 stele Andaz, din Londra - Marea Britanie, oferă clienţilor posibilitatea de a chema "povestitorul" înainte de culcare pentru ca acesta să le citească din cărţile lor preferate.

Funcţia: Maestrul de raţe

La hotelul de 4 stele Peabody, din Memphis - SUA, maestrul de raţe este angajat pentru a dresa şi a avea grijă de raţele care încântă clienţii hotelului cu spectacole, de două ori pe zi.