Style

Sonia Năstase, Nespresso, despre cel mai frumos cadou: Am oferit cu drag o icoană pictată de fetiţa mea, cu ocazia aniversării unui om special şi a unei prietenii frumoase

01 feb 2018 862 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Sonia Năstase conduce activitatea locală a brandului de cafea de lux Nespresso, nume ce a intrat pe piaţa locală în vara anului 2015 cu un magazin într-o clădire cu istorie pe de Calea Dorobanţilor. Acum compania s-a aşezat cu brandul Nespresso şi în mallurile AFI Cotroceni şi Băneasa Shopping City, printre cele mai importante din Capitală.

 

Dacă ar fi să asociaţi sărbătorile de iarnă cu o aromă Nespresso, care ar fi aceasta?

La Nespresso, în fiecare an lansăm ediţii limitate care celebrează sărbătorile de iarnă, venind de fiecare dată cu arome noi şi surprinzătoare. Anul acesta, ediţia limitată Nespresso Variations ne aduce, în premieră, gusturi fine de vanilie, portocală şi lemn dulce, într-un joc plin de culoare şi forme delicate, realizat în colaborare cu artiştii contemporani Craig & Karl. Sortimentul meu preferat de cafea în ajunul sărbătorilor este Variations Confetto Orangette deoarece îmi aminteşte de gustul de portocală al Crăciunului de altădată.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-aţi oferit?

Am oferit cu drag o icoană pictată de fetiţa mea, cu ocazia aniversării unui om special şi a unei prietenii frumoase.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

La masa de sărbători nu ar trebui să lipsească niciodată bucuria timpului petrecut alături de cei dragi, căldura şi emoţia momentelor pe care le creăm cu toată dragostea.

 

Unde vă va găsi noul an?

Mă răsfăţ cu gândul unei vacanţe călduroase, pe o plajă exotică, însă las loc de neprevăzut!