Style

Scorpions, ultimul concert la Bucureşti

08 iun 2011 650 afişări de Timeout
Din aceeaşi categorie
Scorpions, ultimul concert la Bucureşti

Vestea proastă e că Scorpions se retrage după 40 de ani de carieră muzicală şi peste 70 de milioane de albume vândute. Vestea bună e că retragerea va fi glorioasă, sărbătorită prin lansarea ultimului lor album, numit "Sting In The Tail" şi printr-un turneu mondial gigantic care va avea oprire şi în Bucureşti. Scorpions si-a anunţat retragerea din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant "Get Your Sting And Blackout World Tour", început în 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfârşitul anului 2012.

Patru din cei cinci membri ai trupei au avut astăzi o întâlnire cu presa la hotelul Hilton din Bucureşti. Solistul trupei Klaus Meine şi chitaristul chitaristul Rudolf Schenker au fost cei care au răspuns întrebărilor.

"Ne bucurăm că am venit din nou în România şi suntem încântaţi de primirea pe care ne-o faceţi", au fost primele cuvinte spuse de Klaus Meine la conferinţa de presă. Întrebaţi de turneul de adio în care se află, membrii trupei au răspuns că se bucură de foarte mult succes şi văd acest turneu ca o celebrare, nu ca un turneu de retragere. "E mai mult o celebrare - 40 de ani de Scorpions".

Citţi mai multe pe www.timeoutbucuresti.ro.