Style

Din vorbă-n vorbă cu Andreea Comşa, despre călătorii, restaurante şi locuri ascunse: Am avut ocazia să vizitez ţări de pe fiecare continent şi rămân fidelă Europei

08 ian 2018 4225 afişări de Bogdan Alecu
Din aceeaşi categorie

Andreea Comşa conduce din 2011 compania de consultanţă imobiliară Premier Estate Management, având pe mână vânzările unor proiecte precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, sau, mai nou, ISHO din Timişoara şi AFI City, proiectul rezidenţial al celor de la Africa Israel. Când şi-a luat licenţa la SNSPA avea deja câţiva ani buni de muncă şi câştigase un comision de peste 50.000 de euro la o tranzacţie pentru care lucrase şapte luni. Un an mai târziu, înfiinţa Premier Estate Management. Acum, conduce deja de câţiva ani buni propria agenţie imobiliară, a câştigat în portofoliu unele dintre cele mai râvnite proiecte de dinainte de criză, precum Ibiza Sol sau Asmita Gardens, iar în prezent se ocupă de vânzarea unora dintre cele mai mari ansabluri rezidenţiale aflate în dezvoltare.

 

 

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este...

laptop-ul MacBook.

 

Cartea pe care o citesc acum este...

„Thinking, Fast and Slow“ scrisă de Daniel Kahneman.

 

Pasiunile mele sunt...

călătoriile.

 

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este...

Am avut ocazia să vizitez ţări de pe fiecare continent şi rămân fidelă Europei. Aleg întotdeauna sudul Franţei pentru atmosfera relaxată, pentru mâncare şi pentru a-mi vizita prietenii, indiferent de anotimp. Totodată, merg cu mare plăcere în Italia, care îmbină locurile autentice cu un farmec aparte, cu mâncarea delicioasă şi cu povestea fermecătoare a fiecărui loc în care poţi ajunge. 

 

Un monument, muzeu, clădire care m-au impresionat în călătoriile mele este...

muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg pe care l-am vizitat acum câţiva ani în luna iunie, în faimoasa perioadă a nopţilor albe. A fost cu adevărat impresionant.

 

Ceasul pe care îl port la mână este...

Audemars Piguet.

 

Parfumul meu preferat este...

al casei Kilian.

 

Obiectele mele preferate din garderobă sunt...

Este imposibil să aleg obiectele preferate, pentru fiecare sezon este altceva, fiecare lucru nou achiziţionat devine preferat, dar dacă ar fi să aleg totuşi, ar fi o poşeta de la Celine, o pereche de pantofi stiletto Louboutin, o pereche de jeanşi simpli şi o cămaşă albă.

 

Beau întotdeauna cu plăcere...

un pahar de vin rose din Provence.

 

 Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este...

să cer recomandările de la Concierge pentru locurile deosebite, dar care nu sunt încărcate de turişti, evit locurile înghesuite cu multă lume deoarece iau din farmecul destinaţiei. Pentru cele emblematice care trebuie vizitate, încerc să aleg perioade mai puţin aglomerate, în general toamnă spre iarnă.

 

Bijuteriile mele preferate sunt...

Port puţine bijuterii şi foarte simple, în general cercei solitaire şi atât.

 

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este...

Adrian Ghenie.

 

Restaurantul meu preferat este...

Pentru atmosferă relaxată de brunch şi cea mai bună pizza cu trufe recomand African Queen în Beaulieu-sur-Mer, iar pentru mâncarea Thai şi japoneză mereu revin la Maya Bay în Monaco.

 

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt... 

Îmi place mult atmosfera de iarnă la munte, aerul curat şi zăpada. Prin urmare, în fiecare an încerc să merg într-o vacanţă la schi.  

 

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este...

insula Formentera, de lângă Ibiza. Am rămas impresionată de apa turcoaz, de atmosfera relaxată de pe insulă, de restaurantul Juan y Andrea unde am mâncat unul dintre cele mai bune prânzuri într-un cadru relaxat, pe plajă, cu picioarele în nisip. 

 

Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat a fost...

vara aceasta, pe o mică insulă din Grecia, unde direct din barcă ajungi la o tavernă clasică, cu câteva mese pe malul mării, cu un meniu simplu cu cele mai proaspete peşte şi fructe de mare. Taverna este deţinută de o familie, iar copiii serveau la mese, în timp ce părinţii erau la bucătărie. A fost o masă delicioasă şi o experienţă de neuitat.

 

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna...

avocado, mult avocado.

 

Plăcerea mea vinovată este...

îngheţata mai ales vara.