Style

Cum se bucură oamenii din business şi cultură de sărbătorile de iarnă. Episodul 2: Despre cadouri personalizate de Crăciun

09 dec 2017 791 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Andreea Constantin este fondator şi designer al brandului Rhea Costa, primul nume românesc inclus oficial în Milano Fashion Week în 2017, alături de nume cu greutate precum Fendi, Gucci, Giorgio Armani sau Prada.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit până acum?

Fiecare cadou este frumos, apreciez şi mă emoţionează mereu gândul din spatele lui. Un cadou foarte drag mie este o bijuterie Malvensky unicat, creată special pentru mine, pe care am primit-o în urmă cu câţiva ani şi pe care o port în fiecare zi de atunci.

 

Dacă ar fi să oferi cadou de Crăciun anul acesta o creaţie personală, ce ai oferi şi cui? Cum ar arăta această creaţie?

Îi creez prietenei mele Malvina, în fiecare an, pentru Crăciun, o rochie specială. Anul acesta cadoul va fi o rochie din catifea de mătase, cu broderie manuală, perfectă pentru Crăciunul londonez, alături de familie.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

Nu lipseşte în primul rând aranjamentul din centrul mesei, de fiecare dată altfel, în funcţie de inspiraţie - fie cu brad şi lumânări sau diverse alte elemente din natură care mă inspiră în locul unde petrecem Crăciunul în familie. E o tradiţie pe care am adoptat-o din Italia şi pe care o păstrez cu bucurie în fiecare an. Dacă vorbim despre feluri de mâncare, nu lipsesc preparatele vegetariene.

 

Unde vei petrece Crăciunul în acest an?

Anul acesta va fi o decizie de ultim moment. Fie în România, cu familia şi prietenii apropiaţi, fie în Italia.