Style

Cadouri la modă: Pentru că se apropie sărbătorile şi petrecerile vor fi în toi, hainele sunt o alegere firească, însă nu uşoară, mai ales că orice cadou trebuie să ţină cont de măsuri, de tendinţe şi de gusturi

23 dec 2017 613 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Când vine vorba de cadouri, există o serie de alegeri cu care nu poţi da greş, fie că este vorba de o geantă iconică, atemporală, o pereche de pantofi cu tocuri ameţitoare sau de o bijuterie îmbrăcată în diamante.

Pentru că se apropie sărbătorile şi petrecerile vor fi în toi, hainele sunt o alegere firească, însă nu uşoară, mai ales că orice cadou trebuie să ţină cont de măsuri, de tendinţe şi de gusturi.

Nici parfumurile sau produsele de îngrijire alese atent, după chipul şi asemănarea celei care le primeşte, nu trebuie neglijate, mai ales că în acest sezon pielea are nevoie de răsfăţ şi îngrijire mai mult decât oricând.

Iar pentru domni, o cravată în ton cu sărbătorile, un şal călduros sau un ceas cu multe complicaţii, toate sunt alegeri personale şi impersonale în acelaşi timp.

De ce? Pentru că Dumnezeu stă în detalii, iar cele mai apreciate cadouri sunt cele în cazul cărora detaliile fac diferenţa. Astfel că un ceas ce ascunde un mesaj-cheie sau o cravată personalizată discret cu iniţialele purtătorului spun fiecare o altă poveste. Iar de sărbători poveştile sunt cele mai apreciate.