După Afaceri

(P) Alexandrion Group lansează Single Malt Society

22 nov 2017 1303 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Alexandrion Group, liderul pieţei de băuturi spirtoase în România, anunţă lansarea clubului „Single Malt Society” şi a platformei online www.singlemaltsociety.ro, care se adresează atât pasionaţilor de single malt, cât şi celor care abia acum descoperă categoria de elită a whisky-ului.

Evenimentul de lansare a avut loc aseară în Cluj-Napoca, în prezenţa fondatorului acestei comunităţi, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group şi singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum şi a celor patru ambasadori implicaţi în proiect: Alina Ceuşan (Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania), Olimpia Melinte (Ambasador Single Malt Society pentru Moldova),  Adrian Despot (Ambasador Single Malt Society pentru Banat) şi Petre Fumuru (Ambasador Naţional Single Malt Society) .

Lumea exclusivistă a acestei băuturi devine acum accesibilă sub îndrumarea CEO-ului Alexandrion Group, care în 2016 a primit distincţia de Keeper of the Quaich în Scoţia, pentru merite deosebite în creşterea categoriei de single malt în România.

„Single malt-ul poate fi considerat elita categoriei de whisky, iar promovarea lui vine în completarea acţiunilor noastre de încurajare a unui consum de calitate în rândul publicului român. Ne adresăm unui public educat, din ce în ce mai atent la ceea ce cumpără şi care are nevoie de acces la produse şi experienţe de top. Prin Single Malt Society, venim în întâmpinarea iubitorilor de single malt şi implicit a tuturor celor interesaţi de un stil de viaţă care poate fi asociat cu o băutură de elită.”, a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group şi Keeper of the Quaich.

Alături de CEO-ul Alexandrion Group, în călătoria de descoperire a valorilor autentice single malt sunt şi cei patru ambasadori, care au în comun dorinţa de a excela în domeniul în care activează, dar şi aprecierea pentru bunul gust. Fiecare dintre cei patru are rolul de a reflecta single malt-ul în propriul stil de viaţă, de a participa la întâlnirile cu membrii Single Malt Society şi de a familiariza publicul cu ce înseamnă alegerea, consumul şi contextul perfect pentru a te bucura de acest tip de whisky. Activitatea ambasadorilor „Single Malt Society” va putea fi urmărită în social media, prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsociety atât în paginile lor, cât şi în cele dedicate comunităţii, precum şi pe platforma www.singlemaltsociety.ro.

Activitatea clubului nu se va rezuma doar la activitatea online, pentru că apropierea de public este esenţială pentru stabilirea unei legături de durată. Astfel, după înscrierea în comunitate, membrii „Single Malt Society” vor avea acces la un calendar de întâlniri, atât cu specialişti single malt, cât şi cu ambasadorii proiectului. Plecând de la valorile şi interesele membrilor săi, „Single Malt Society” reuneşte oameni cu personalităţi şi ocupaţii diferite, dar care împărtăşesc aprecierea pentru această categorie de whisky. După lansarea din Cluj, următoarele evenimente vor avea loc în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti, proiectul punând accent pe patru regiuni importante ale ţării: Transilvania, Banat, Moldova şi Muntenia.

Platforma www.singlemaltsociety.ro este spaţiul virtual dedicat iubitorilor de single malt, dar şi poarta de acces în comunitate întrucât statutul de membru al „Single Malt Society” se obţine prin înregistrarea pe website. Acesta funcţionează totodată ca o bibliotecă digitală care conţine materiale despre fabricarea unui whisky single malt şi ţările în care acesta se produce, recomandări privind consumul lui, noutăţi din partea ambasadorilor, precum şi alte secrete despre această băutură care îmbină tradiţia cu modernitatea.

Facebook: https://www.facebook.com/singlemaltsociety.ro

Instagram: https://www.instagram.com/singlemaltsociety.ro/

 

Despre Alexandrion Group:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea şi rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Zolmyr, SABER Elyzia şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.