Gastronomie

Restaurantul de fine dining Kané se redeschide, într-o primă etapă cu o terasă de 30 de locuri. „Este esenţial să găsim o formă de a merge mai departe”

13 iul 2020 593 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Restaurantul de fine dining Kané, amplasat într-o clădire de patrimoniu de pe strada Dianei, la numărul 9, se redeschide, într-o primă etapă doar cu o terasă cu 30 de locuri. Programul de funcţionare va fi de marţi până sâmbătă inclusiv, începând cu ora 18:30.

“Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru industria ospitalităţii însă, în tot acest context, este esenţial să găsim o formă de a merge mai departe. Restaurantele au făcut mereu parte din viaţa oraşului şi, la Kané, ne-am propus să găsim echilibrul între măsurile de precauţie, nevoia de socializare precum şi importanţa impactului pozitiv în comunitate. Kané a fost gândit ca un restaurant de fine dining cu un număr mic de locuri, iar prin acest al doilea sezon dorim să arătăm că în Bucureşti se pot crea experienţe de fine dining precum cele din restul lumii”, spune Răzvan Crişan, co-fondator Kané Group.

Din grupul fondat de Răzvan Crişan, David Maguet şi Ciprian Morar fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Cafeneaua M60, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Comunale – Outdoor Food & Drinks Market, Project Copenhagen Coffee & Gastrobar. Acesta din urmă e un proiect în curs de a fi lansat.

Kané – New Romanian Cuisine este amplasat într-o clădire de patrimoniu categoria A, construită în 1910 pe strada Dianei, la numărul 9. Restaurantul s-a redeschis aici în septembrie 2019 în urma unei investiţii de 500.000 euro ce a vizat amenajarea spaţiului, achiziţionarea de echipamente de ultimă generaţie, mobilier şi trainingul iniţial al echipei. În perioada pandemiei Kané s-a transformat în bucătărie comunitară.