Comfort food la următorul nivel sau cum a transformat o tânără antreprenoare chifteluţa obişnuită într-un business care creşte: Ne extindem. În doi ani de gătit nu am epuizat reţele

Înapoi la articol
Ala Dumitrache, fondatoare a Balls:

„În aproape doi ani de gătit şi experimentat nu am epuizat reţetele consacrate, a căror miză e nostalgia trecutului şi a călătoritului. Şi abia am explorat câteva idei personale.“

„Afacerea asta cu chiftele e încă abia la început, încă mă fascinează şi obsedează, încă am multe de învăţat despre o nişă până să trec la următoarea cu încredere.“

Ala Dumitrache, fondatoare a Balls: „În aproape doi ani de gătit şi experimentat nu am epuizat reţetele consacrate, a căror miză e nostalgia trecutului şi a călătoritului. Şi abia am explorat câteva idei personale.“ „Afacerea asta cu chiftele e încă abia la început, încă mă fascinează şi obsedează, încă am multe de învăţat despre o nişă până să trec la următoarea cu încredere.“