Gadget

Tehnologia viitorului susţine mediul de business

02 iun 2021 195 afişări
Din aceeaşi categorie

Articol cu conţinut publicitar.

 

 

Motorola razr 5G şi Lenovo ThinkPad X1 Fold sunt gadgeturile must-have ale businessmanului care jonglează între flexibilitate şi conexiune permanentă.

Contextul pandemic a adus conceptul de work from home în atenţia tuturor, iar pe fondul relaxării măsurilor şi al pregătirii revenirii la birou, într-un sistem hibrid de muncă, rămâne una dintre temele de referinţă şi pentru 2021. Oamenii de HR şi managerii au analizat beneficiile şi dezavantajele lucratului de acasă, iar mai departe de productivitatea şi siguranţa angajaţilor, am înţeles cu toţii faptul că ne putem desfăşura activitatea de oriunde, cât timp cât avem la dispoziţie o conexiune la Internet, un laptop şi un telefon performant. Noile tehnologii facilitează comunicarea de la distanţă, iar producătorii de echipamente IT&C au dezvoltat dispozitive care le pot oferi utilizatorilor acces rapid, dar şi cât mai multe opţiuni pentru eficientizarea muncii.

Designul este cel care face diferenţa şi facilitează o conexiune reală cu tehnologia la prima vedere, însă specificaţiile tehnice şi experienţa de utilizare sunt cele care dictează gradul de încredere într-un produs pe termen lung. Mai mult, atunci când ritmul de lucru este accelerat, iar evenimentele externe sunt imprevizibile, tehnologia vine în întâmpinarea noastră şi ne pune la dispoziţie două gadgeturi de business, care ajută în rezolvarea rapidă a sarcinilor din viaţa de zi cu zi. Motorola razr 5G de la Motorola şi Lenovo ThinkPad X1 Fold sunt gadgeturile noii generaţii de manageri care vor să se bucure de oportunităţi, să beneficieze de flexibilitate şi să fie eficienţi.

Motorola razr 5G are cel mai inovator design dintre toate smartphone-urile lansate de Motorola şi s-a diferenţiat de celelalte dispozitive din categoria de telefoane flexibile, foldable, prin factorul de formă. Cu razr 5G, utilizatorii se pot bucura de o experienţă de utilizare originală şi versatilă, având parte de două telefoane într-unul singur: două generaţii ale tehnologiei care se îmbină pentru a răspunde nevoilor profesionale ale businessmanului modern.

Cu o dimenisune unică, 192 de grame şi 7,9 mm în talie deschis şi 16 mm atunci când este închis, razr 5G este un telefon pliabil iconic, cu un twist modern, uşor de purtat în orice buzunar şi în orice geantă, fiind foarte potrivit pentru un utilizator aflat mereu în mişcare, care vrea să fie în permanenţă conectat la mediul de business.

Telefonul este echipat cu conectivitate 5G şi facilitează dezvoltarea formatelor noi: 4K, 8K, HDR (dinamică înaltă), 360°, dar şi a vitezei de internet mult îmbunătăţite, incomparabilă cu actualul 4G. Un alt avantaj esenţial pentru omul de business este latenţa mai mică (fără timpi de aşteptare în transferurile de date sau orice alt tip de acţiune).

Utilizatorul beneficiază de cea mai avansată cameră de selfie de pe piaţă, dar şi de un ecran Quick View desăvârşit, care simplifică modul de utilizare şi aduce beneficii nelimitate pentru utilizatori. Prin deschiderea lui razr 5G se activează ecranul Flex View de 6,2 inch, cu raport de aspect 21:9 CinemaVision, iar display-ul funcţionează împreună cu designul unic de balamale oferind închidere zero-gap. Astfel, balamaua protejează afişajul intern şi păstrează razr 5G ultra-compact.

Afişajul Quick View permite acum o navigare actualizată prin gesturi, cu ajutorul unei bare de navigare amplasată în partea de jos care imită gesturile Android 10, astfel încât se poate ajunge cu uşurinţă la ecranul de pornire doar printr-o simplă glisare în sus. De asemenea, prin glisarea spre dreapta de pe ecranul de pornire se poate accesa rapid camera de 48 MP cu tehnologia Quad Pixel sau prin glisarea spre stânga se pot accesa aplicaţiile utile preferate precum WhatsApp, Outlook sau Twitter. Prin a doua glisare la stânga, comenzile rapide se activează pentru a apela sau trimite mesaje text către contactele preferate. Se poate răspunde instant, iar atunci când utilizatorul este în mişcare, se poate dicta textul mesajului.

Ţinând cont de faptul că un utilizator deschide telefonul, în medie, de aproximativ 40 de ori pe zi, iar un utilizator care foloseşte telefonul intens îl deschide de 100 de ori pe zi, testele realizate în fabrică au demonstrat că razr 5G rezistă până la 200.000 de deschideri. În plus, un strat de protecţie personalizat protejează telefonul împotriva zgârieturilor, în timp ce o barieră din interiorul acestuia împiedică pătrunderea picăturilor de apă.

Motorola a creat noul Motorola razr 5G pentru a împinge limitele din industria smartphone-urilor spre noi zone creative şi captivante. În plus, telefonul beneficiază de un procesor robust Qualcomm® Snapdragon ™ 765G, care face ca dispozitivul să poată rula numeroase aplicaţii simultan, fără a-i încetini viteza de procesare.

Revenind la capitolul design, utilizatorul modern, mereu conectat şi în acţiune, are nevoie de un laptop subţire, uşor de transportat şi cu o autonomie cât mai mare. Un astfel de model este primul PC pliabil din lume, Lenovo ThinkPad X1 Fold. Acesta poate fi purtat extrem de uşor oriunde este nevoie, de la o întâlnire de afaceri până la evenimente importante, fără a fi nevoie de cabluri. În plus, arată exact ca o agendă hi-tech, exteriorul fiind din piele naturală.

Primul PC pliabil din lume este proiectat să dispună de o autonomie incredibilă, care permite un timp de utilizare de 12/13 ore pentru ca utilizatorul să rămână, în permanenţă, conectat cu mediul de business. ThinkPad X1 Fold se adaptează la noul mod de lucru, agil, eficient, aducând împreună funcţionalităţile unui smartphone şi ale unei tablete într-un singur PC performant, care permite adaptarea instant la contexte de muncă diferite. Este ideal pentru cei care vor să valorifice timpul de care dispun, optimizându-l pentru îmbunătăţirea productivităţii.

Ce este, cu adevărat, fascinant la cele două dispozitive este faptul că ambele sunt pliabile, iar acest lucru reprezintă un stil de viaţă, dar şi o promisiune a fiabilităţii din partea Lenovo. Misiunea companiei este să democratizeze accesul la tehnologia inteligentă, iar acest lucru se datorează convingerii că punerea celor mai bune tehnologii în mâinile unui număr cât mai mare de persoane conduce la idei şi soluţii mai bune pentru toate provocările cu care ne confruntăm zi de zi.

Pentru ThinkPad X1 Fold, Lenovo a lucrat timp de patru ani la design şi la întregul concept, pentru a se asigura că laptopul rezistă la mii de deschideri şi închideri. Ecranele pliabile redefinesc modul în care privim şi operăm tehnologia şi ating un nou nivel al gratificaţiilor instante, setând noi standarde după care ne trăim viaţa.

Lenovo demonstrează prin ThinkPad X1 Fold că un PC poate arăta şi altfel. Printr-o pliere facilă, oferă o experienţă de ecran divizat, la fel cum sugerează şi numele. 

PC-ul ia forma unei cărţi şi dispune de două afişaje alăturate, perfecte pentru situaţiile în care este nevoie să comparaţi ceva, să luaţi notiţe, să citiţi sau doar să efectuaţi mai multe activităţi. Odată ce este rotit, ecranul poate fi folosit pentru a schiţa, nota sau utiliza tastatura de pe ecran. Iar pentru cei care doresc să navigheze online, să redea în timp real un clip video sau să vizioneze o prezentare, poate fi utilizat ca tabletă, datorită kickstandului încorporat.

În plus, Lenovo ThinkPad X1 Fold beneficiază de un ecran OLED complet de 13,3", 2K, dar şi de o tastatură Lenovo Fold Mini, care se conectează prin Bluetooth®. Tastatura poate fi ataşată magnetic şi se încarcă wireless atunci când dispozitivul se pliază în jurul său, iar stiloul Lenovo mod Pen reîncarcabil poate fi utilizat de către cei care doresc să ia notiţe sau să facă schiţe. Conceput pentru un viitor al tehnologiei 5G universale, Lenovo ThinkPad X1 Fold oferă o experienţă cu adevărat similară unui smartphone într-un PC conectat întotdeauna. Speedy WiFi 6 permite jonglarea rapidă cu platformele aglomerate, iar serviciul optional 4G/5G ajută în realizarea de streaming video neîntrerupt.

Tehnologia viitorului susţine mediul de business şi îi asigură dinamismul constant. Mai mult ca niciodată, managerii pot fi în două locuri în acelaşi timp. Timpul nu mai este un impediment pentru ei şi multe dintre sarcinile pe care le au sunt delegate unor executanţi de seamă, cele două noi dispozitive: Motorola razr 5G şi Lenovo ThinkPad X1 Fold, care favorizează echilibrul între muncă şi viaţă privată, facilitând flexi­bilitatea.