Gadget

Amintirile digitale

14 iul 2006 34 afişări
Din aceeaşi categorie
Amintirile digitale
A trecut de mult vremea cand toate amintirile erau pastrate intr-un album foto sau pe casete in format VHS. Acum, toata lumea prefera sa pastreze amintirile in format digital intrucat CD-urile si DVD-urile pe care acestea pot fi copiate ocupa mult mai putin loc in living decat " armata " de casete video, iar gestionarea continutului video se face mult mai simplu.
Ce faceti insa daca inca aveti biblioteca de casete VHS? Pentru a le putea transfera in format digital, aveti neaparat nevoie de o placa de captura, iar daca nu stiti de unde sa alegeti, ati putea sa incercati un nou model de la Pinnacle.
Dazzle Video Creator Platinum este solutia pentru a transfera inregistrarile de pe VHS-uri sau de pe televizor, in cazul in care vreti sa salvati vreo emisiune sau vreun film pentru mai tarziu, direct in computer sau pe un DVD.
Pe cat de sofisticat pare numele, pe atat de ciudat este si designul placii video de la Pinnacle, aceasta nefiind o simpla cutie neagra menita sa fie uitata undeva prin living, ci mai degraba un accesoriu care sa se asorteze cu computerul. Avantajul dispozitivului Pinnacle este ca nu trebuie sa va bateti capul sa desfaceti computerul pentru a-i gasi loc printre celelalte componente, deoarece este suficient sa il conectati la PC.
Dazzle Dideo Creator va permite sa transformati in format digital nu doar clipurile stocate pe o caseta VHS, dar si cele aflate in memoria unei camere video digitale sau a echipamentelor cu iesiri analogice.
Placa de captura se conecteaza la computer atat prin USB 2.0 (versiunea de mare viteza), cat si prin USB 1.1 si poate converti continutul video in orice format doriti - MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4 si DivX. In plus, puteti lua toate amintirile digitale cu dumneavoastra oriunde ati merge. Nu trebuie decat sa dispuneti de un player de melodii si continut video iPod de la Apple, cel mai mare producator american de echipamente electronice si IT, sau o consola portabila de jocuri PSP (PlayStation Portable) a gigantului japonez Sony, pentru ca modelul Dazzle stie si formatele compatibile cu aceste echipamente.
Iar daca nu vreti sa va mai complicati cu transferul continutului video in format digital pe computer pentru prelucrare ulterioara, Dazzle Video Creator va permite sa-l copiati de pe caseta direct pe un DVD inregistrabil prin intermediul aplicatiei software InstantDVD Recorder.
Placa de captura Dazzle Video Creator Platinum este de gasit in magazinele grupului Ultra Pro Computers, distribuitor de produse Pinnacle, la un pret de aproximativ 108 euro (385 lei) cu TVA inclusa.

Conectivitate: USB 1.1, USB 2.0
Formate: MPEG 1, MPEG 2, MPEG 3, DivX
Intrari video: RCA, S-Video
Intrari audio: RCA stereo