Ceasuri & Bijuterii

The king of cool

03 apr 2019 323 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Era anul 1971 când Steve McQueen, unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai tuturor timpurilor, devenea imaginea orologeriei elveţiene TAG Heuer.

Considerat rebelul Hollywood-ului, un pasionat de viteză, curse şi motoare, dar totodată un romantic incurabil, McQueen a fost alegerea perfectă pentru producătorul de ceasuri ale cărui modele emană aceeaşi masculinitate, mai ales datorită caracterului lor sportiv.

A fost logică asocierea pe parcursul filmului „Le Mans“ când Steve McQueen a purtat modelul Monaco la mână şi sigla TAG Heuer pe uniforma de pilot - rol pe care l-a interpretat în această peliculă. În anii ce au urmat, orologeria şi-a asociat în mod repetat imaginea cu lumea sportului şi mai ales cu cea a curselor, iar modelul purtat de actorul american a fost şi a rămas iconic pentru TAG Heuer. Nu degeaba Steve McQueen a fost supranumit „The King of Cool“.

Au trecut aproape 50 de ani de atunci, dar şi astăzi ceasurile TAG Heuer sunt uşor de recunoscut, orologeria rămânând de-a lungul anilor fidelă propriului său stil. Lansat cu doi ani înainte ca orologeria să se asocieze cu McQueen, modelul Monaco celebrează acum 50 de ani de istorie. Cu ocazia acestei aniversări va fi lansat un nou model al seriei în ediţie limitată.

Ceasurile TAG Heuer sunt disponibile în singurul magazin monobrand TAG Heuer din sud-estul Europei, aflat în Băneasa Shopping City şi în magazinele partenerilor.