Ceasuri & Bijuterii

Teilor lansează două colecţii noi de bijuterii. GALERIE FOTO

27 mai 2020 494 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Fiecare colecţie a lanţului de bijuterii Teilor spune o nouă poveste, fiecare capitol fiind redactat de artizanii bijutieri cu fiecare piesă creată.

Cele mai recente două poveşti sunt gata pentru a fi împărtăşite cu iubitorii de geme şi metale preţioase.

„Deşi bijuteriile excepţionale au o frumuseţe intrinsecă, detaliul care le oferă cu adevărat valoare este semnificaţia lor în inima noastră: fie că este vorba despre prima bijuterie pe care am primit-o sau pe care o dăruim unui copil, fie că este o piesă care ne trezeşte amintiri preţioase, fie că este cea care ne stârneşte bucurie de fiecare dată când o purtăm”, spun reprezentanţii Teilor, companie care au local o reţea de circa 50 de bijuterii fizice, precum şi un magazin online. În această perioadă în care mallurile sunt în continuare închise, sunt funcţionale doar magazinele stradale şi bijuteria online.

În această vară, Teilor lansează două noi colecţii prin care reinventează conceptul de bijuterie ludic. Bijuteriile sunt dedicate celor mici şi celor mari.

Colecţia Cuore - Poveşti dintr-o lume minunată transpune în aur şi email elemente naturale care, prin ochii copiilor, devin personaje fabuloase, cu ar fi fluturii, delfinii sau stelele. Metalul preţios ce îmbrăţişează pietrelele colorate creează un univers miniatural rezultat parcă dintr-o joacă a artizanilor, fără a pierde din eleganţa specifică Teilor.

Colecţia Sweet Delights - Gustul fermecat al copilăriei îi cucereşte pe adulţii care ajung să se bucure precum copiii de un cadou cu sclipiri luxuriante înglobate în piese cu design delicat şi original, adaptat life-styleului modern. Piesele păstrează elementele care fac din bijuteriile de înaltă clasă obiecte de artă, dincolo de utilitatea lor estetică. Brăţările cu pandantive cheiţă, colierele cu steluţe sclipitoare sau cerceii în formă de flori cu petale colorate care amintesc astfel de savoarea copilăriei.

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro.