Ceasuri & Bijuterii

Shine bright

04 feb 2019 341 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ce rezultă atunci când pui laolaltă una dintre cele mai rare pietre preţioase din lume şi un ceas care îmbină măiestria artizanilor orologeri şi îndrăzneala designerilor? Răspunsul este o operă de artă la purtător.

Modelul Big Bang de la Hublot străluceşte acum mai puternic ca niciodată după ce orologeria a decis ca ceasul să fie îmbrăţişat de o salbă de turmaline Paraíba, o piatră preţioasă de un turcoaz ce te duce cu gândul la marea insulelor din Caraibe. Această gemă originară din Brazilia este una dintre cele mai rare din lume, mai exact pentru fiecare turmalină Paraíba sunt minate 10.000 de diamante.

Hublot a lansat patru modele pentru Big Bang Paraíba, fiecare decorat cu sute de pietre preţioase, însă nu a renunţat în niciun moment la identitatea vizuală care a consacrat brandul. Ceasurile Hublot sunt printre cel mai uşor de recunoscut ca design, orologeria rămânând de-a lungul anilor fidelă aceluiaşi stil. Totuşi, fiecare nou model lansat vine cu o serie de elemente de noutate, fie că este vorba de o serie de complicaţii noi sau de materiale inovatoare rezultate în urma unui lung proces de cercetare. 

Ceasurile Hublot sunt disponibile în magazinul Cellini Grand Boutique din Băneasa Shopping City şi pe www.cellini.ro.