Ceasuri & Bijuterii

Respiră eleganţă

10 oct 2017 285 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

“Familia” DiaMaster Grande Seconde a orologeriei Rado se completează cu două modele noi care sunt create pentru a duce mai departe liniile clasice şi elegante ale predecesorilor lor.

Modelele din seria DiaMaster Grande Seconde se remarcă în special prin designul asimetric al cadranului care încorporează două sub-cadrane, unul care afişează ora şi minutele, iar celălalt secundele. Un element de noutate al noilor modele este reprezentat de prezenţa numeralelor romane pe cadranul care afişează ora. Un altul este faptul că, pe cadranul principal este imprimat un model inspirat de razele soarelui.

Ceasul are o carcasă de 43 de milimetri şi este disponibil în două variante de culoare, albastru regal sau maro pudrat. Iar cureaua din piele este disponibilă şi ea tot în două variante, piele neagră (pentru versiunea de cadran albstru) şi piele maro (pentru varianta de cadran în tonuri de maro). Acest ceas este realizat dintr-un material specific orologeriei Rado, respectiv ceramica high-tech plasma.

Pentru a se crea acest material, componentele de ceramică albă sunt introduse într-un cuptor special cu o temperatură foarte ridicată (plasma oven), unde sunt activate gaze la temperaturi de 20.000 de grade Celsius. Rezultatul? O suprafaţă cu aspect metalic, strălucitor, fără a fi folosit de fapt niciun metal. Ceramica high-tech este cu 25% mai uşoară decât oţelul, dar este de cinci ori mai rezistentă.

Rado este disponibil în reţeaua de magazine Cellini