Ceasuri & Bijuterii

Pentru pasionaţii de fotbal şi nu numai

08 apr 2018 469 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ceasurile Hublot sunt printre cele mai uşor de recunoscut ca design, orologeria ră­mânând de-a lungul anilor fidelă aceluiaşi stil. Iar când vine vorba de mecanisme, complicaţii şi materiale inovatoare, puţine case se pot lăuda cu la fel de multe noutăţi.

Doar la ediţia din acest an a Baselworld, cel mai important eveniment din industria orologeră, locul care dă ora exactă în domeniu, compania a prezentat o serie de noutăţi menite să îmbine măiestria artizanală cu tehnologia de înaltă clasă.

Trăim într-o perioadă în care tehnologia este omniprezentă. Aşa că marile orologerii elveţiene, cu sute de ani de istorie în spate, şi-au invitat artizanii să îmbrăţiseze cele mai noi trenduri. 

Astfel, orologeria Hublot a decis să lanseze un smartwatch dedicat ediţiei din 2018 a Fifa World Cup ce va avea loc în Rusia. Prezentat ca o extensie a gamei Big Bang, acest smartwatch va fi purtat de arbitrii competiţiei. 

Ceasul, deşi realizat în ediţie limitată de doar 2.018 piese, va fi disponibil şi pentru publicul larg. Smartwatch-ul Hublot va anunţa meciurile cu 15 minute înainte ca acestea să înceapă şi va trimite update-uri purtătorului cu privire la cartonaşele roşii sau galbene, la schimbările de jucători sau golurile marcate.

Cu o carcasă din titaniu, cu un procesor Intel şi cu un sistem de operare Wear OS by Google, ceasul este perfect pentru pasionaţii de fotbal, dar nu numai. Mai mult, datorită posibilităţiilor numeroase de a schimba “faţa” - cadranul - şi cureaua, poţi avea un ceas nou zilnic.  

Ceasurile Hublot sunt disponibile în CELLINI Boutique din Băneasa Shopping City şi mai multe detaliii pe www.cellini.ro.