Ceasuri & Bijuterii

Eleganţă discretă

13 mai 2018 418 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Timp de circa trei decenii ceasurile Portofino au „respirat“ un aer eminamente italian, purtătorii lor fiind cei ce se puteau bucura în orice moment de ceea ce metaforic se numeşte „la dolce vita“. Fiecare model din seria Portofino este definit de sofisticare şi de o eleganţă discretă, motiv pentru care aceste piese au devenit rapid iconice pentru orologeria IWC Schaffhausen.

Cu ocazia aniversării a 150 de ani de la lansarea casei, IWC Schaffhausen a decis să lanseze o serie de modele în ediţie limitată, printre care şi trei din seria Portofino. Doar 2.000 de piese sunt disponibile, ceasurile cu o carcasă de oţel inoxidabil şi cu cadran albastru regal fiind simple. Cureaua este neagră, din piele de aligator, iar pe capacul ceasului stau înscrise o serie de elemente, precum anul înfiinţării orologeriei, aniversarea a 150 de ani şi faptul că este unul dintre cele 2.000 de piese disponibile.

 

Ceasurile IWC Schaffhausen sunt disponibile în Cellini Boutique din Băneasa Shopping City şi pe www.cellini.ro. Brandul elveţian este de asemenea disponibil şi în alte magazine specializate.