Ceasuri & Bijuterii

Accesoriul suprem

02 mar 2018 315 afişări
Din aceeaşi categorie

În lumea de astăzi, ceasul nu mai este folosit doar ca un indicator al timpului. Adesea, motivul pentru care alegem un anumit ceas ţine de starea de spirit, de ţinută şi, de ce nu, de programul de peste zi. Ceasul a devenit astfel accesoriul suprem.

El poate dezvălui câteva detalii despre personalitatea purtătoarei sau îi poate destăinui stilul. Purtată la birou cu o ţinută de business sau seara la o petrecere, o astfel de piesă statement poate scoate un look din anonimat. Colecţia De Ville Tresor de la Omega, realizată într-o amplă varietate de materiale şi culori, a fost gândită tocmai pentru a condimenta fiecare zi.

Sub umbrela Tresor se regăsesc ceasuri cu un design clasic, însă cu accente moderne. Fiecare model are o carcasă subţire, disponibilă în două variante de mărime - cu diametru de 36 şi de 39 de milimetri. Cadranul este îmbrăţişat pe fiecare parte de o salbă de diamante, în timp ce pe remontoar este fixat un singur diamant. Remontoarul este creionat sub forma unei flori, aceasta fiind la rândul său creată din dansul a cinci logo-uri Omega pictate în tonuri de roşu sângeriu.

Ceasurile Omega sunt disponibile în CELLINI Boutique din Băneasa Shopping City, iar mai multe detaliii pe www.cellini.ro.