Publicitate

(P) Ansamblul mixt Openville Timişoara va include două centre de conferinţe şi evenimente, cu 10 săli ultramoderne

17 iul 2018 1028 afişări de Publicitate

* capacitate de până la 500 de locuri * centru dedicat evenimentelor corporate în cea mai înaltă clădire de birouri din România * privelişte spre parc

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării, va include, în prima sa etapă de dezvoltare, două centre de conferinţe şi evenimente, amenajate la standarde premium. Timişorenii vor avea la dispoziţie 10 săli echipate ultramodern, unde se vor organiza manifestări de nivel internaţional, precum evenimente corporate, congrese, conferinţe, seminarii şi întâlniri de afaceri, dar şi ceremonii sau evenimente private.

Openville Timişoara va fi cea de-a doua locaţie în care compania IULIUS, dezvoltatorul proiectului, operează un centru de conferinţe, după cel realizat, în anul 2012, în ansamblul mixt Palas Iaşi. 

Sălile de evenimente din Openville Timişoara vor fi amenajate în United Business Center 0, care va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, aflată în construcţie, precum şi în Iulius Mall, parte integrantă a ansamblului mixt. Openville vine, astfel, în întâmpinarea companiilor prezente în componenta office a proiectului, precum şi în cea a publicului larg.

Primul centru va fi situat la etajul întâi al noului corp de clădire prin care se extinde actualul Iulius Mall Timişoara. Aici vor fi disponibile trei săli, dintre care cea mai mare va avea o capacitate de până la 300 de locuri, în cazul evenimentelor corporate, şi de până la 160 de locuri pentru cele private. În plus, două dintre săli se pot uni, permiţând găzduirea de evenimente ample, cu peste 500 de participanţi.

Cele trei săli vor avea acces direct din parcarea subterană a mall-ului, dar şi din parcul care se va afla în promixitate. De asemenea, vor beneficia de propria terasă, unde vor fi organizate evenimente, având o panoramă superbă spre parcul care va fi creat în ansamblul Openville.

Al doilea centru de conferinţe va fi situat la etajul întâi al celei mai înalte clădiri de birouri din România, United Business Center 0. Acesta va fi dedicat evenimentelor corporate şi va include şapte săli, de mărimi diferite. Sălile vor fi ideale pentru seminarii tematice, conferinţe sau congrese cu peste 220 de participanţi, precum şi pentru traininguri sau întâlniri de afaceri restrânse, cu până la 45 de invitaţi.

Despre Openville Timişoara

Cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Openville va include: 47.000 mp suplimentari de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (trei clădiri) şi alţi 52.000 mp în construcţie (o clădire), precum şi un parc amenajat de la zero.

După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017, în Openville Timişoara se lucrează la alte două imobile office, la noile spaţii de retail, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.