Info

(P) Un team-building de neuitat!

02 aug 2022 328 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Castle Incognito a adus împreună angajaţii din toată România ai Cognizant Softvision

Pe 9 iulie, cu câteva zile înainte de Electric Castle festival, peste 1.500 de angajaţi, colaboratori şi Alumni (foşti angajaţi) ai Cognizant Softvision s-au întâlnit la Castelul Banffy din Bonţida, România, pentru un eveniment memorabil de team-building.

La evenimentul Castle Incognito au participat invitaţi din toată ţara unde compania este prezentă, în special din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare, unde Cognizant Softvision are sedii. Cu toţii s-au bucurat de o seară plină de distracţie cu 16 spectacole ale artiştilor de top pe trei scene, pe tărâmul faimosul festival de la Bonţida.

Castle Incognito a marcat prima colaborare dintre Cognizant Softvision şi Electric Castle Festival, un festival anual de muzică care a devenit un eveniment emblematic. Principalii artişti care au făcut show pe scenele de la Castle Incognito sunt Irina Rimes, Grasu XXL, Hayex Fusion precum şi DJ-ii Sugar, DJ K-lu, Blanilla şi Madliquid, care au întreţinut atmosfera până la lumina dimineţii.

La festival au participat comici, precum Bogdan Drăcea, Sorin Pârcălab şi Ioana Luiza, dar şi creatori de conţinut, precum Epic Show & Bogdan Bob Rădulescu, şi alţi artişti.

În pauzele dintre show-uri, festivalierii s-au bucurat să se întâlnească cu colegii şi vechii prieteni, au explorat zonele de open bar, wine bar şi mâncare unde s-au încărcat cu energia pentru cântat, dansat şi toate celelalte activităţi din zona de socializeze: ping pong, Jenga gigant, Twister şi alte jocuri distractive.

Pentru mulţi dintre participanţi, evenimentul de anul acesta a fost prima şansă de a petrece timp de calitate cu colegii lor, faţă în faţă, după mai bine de doi ani de pandemie.

Lia Apostol, Head of Culture Experience România, Cognizant Softvision, a povestit despre experienţa festivalului.

„Ne-am bucurat să ne (re)întâlnim colegii din toate oraşele din România în care Cognizant Softvision este prezent şi din oraşele în care se lucrează doar de la distanţă. Pentru mulţi dintre colegii noştri, Castle Incognito a reprezentat prima ocazie de a se întâlni în persoană cu cei cu care au lucrat doar virtual.

Am creat acest festival pentru a socializa şi a oferi tuturor angajaţilor oportunitatea de a fi din nou împreună. Suntem fericiţi că am reuşit să petrecem momente de neuitat, într-o atmosferă absolut unică, pe locul îndrăgitului festival Electric Castle, şi chiar să avem şi ploaie în deschiderea evenimentului – a fost epic!”, a spus Lia Apostol.

Amintirile create în timpul Castle Incognito au fost cel mai bine rezumate prin fraza scrisă pe panoul cu mesaje emblematice de lângă intrarea la Castel: Can’t code this feeling.