Info

(P) Telekom Romania susţine continuitatea afacerii printr-un pachet de servicii oferit gratuit pentru trei luni

06 apr 2020 238 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Telekom Romania este alaturi în continuare de mediul de afaceri românesc, punând la dispoziţia clienţilor companii soluţii complete pentru desfasurarea activitatii, in conditii de siguranta, de oriunde s-ar afla.

În această perioadă, continuarea activităţii reprezintă o provocare pentru majoritatea firmelor din România, iar antreprenorii au nevoie de colaborare cu partenerii şi clienţii, soluţii de productivitate, securitate cibernetică şi prezenţă digitală. Astăzi, mai mult ca oricând, angajaţii companiilor au nevoie de facilităţi care să le permită munca de acasă, asigurând astfel continuitate în business-ul de zi cu zi.

In urma unui studiu intern in randul clientilor, demarat pe 19 martie, 82% dintre cei intervievati considera ca nu sunt complet echipati pentru a sustine activitatea in noul context. Iar aproape 40% din companii cauta activ solutii digitale pentru a face fata situatiei.

În acest context, Telekom Romania a lansat, alături de partenerii săi strategici, planul de acţiune ”Continuitatea afacerii” şi pune la dispoziţie un pachet de soluţii certificate, uşor de utilizat şi activat.

Pachetul este oferit gratuit pentru 3 luni şi include conectivitate mobilă nelimitată, voce şi net 4G, dar şi solutii pentru susţinerea colaborării la distanţă prin audio sau videoconferinţe, oferite de parteneri strategici, precum Microsoft sau Cisco.

În plus, antreprenorii vor beneficia de licente gratuite Norton Security Online pentru securitatea dispozitivelor.

Datorită pachetului de soluţii oferite de Telekom Romania, afacerile se vor muta din offline în zona digitală, iar fírmele vor putea susţine conferinţe, cursuri sau întâlniri online. Prin mutarea afacerii în mediul online, clienţii vor putea achiziţiona produsele şi servicii rapid, uşor şi în deplină siguranţă.

Totodată, angajaţii vor avea parte de conectivitate şi securitate nelimitate, iar ei îşi vor putea continua activitatea de oriunde s-ar afla.

De asemenea, Telekom poate pune la dispoziţie soluţii precum crearea de site-uri, promovarea pe Google şi Facebook, dar şi transmiterea de sms-uri.

Echipa de specialişti Telekom este pregatită cu expertiza şi instrumentele necesare pentru a înţelege toate nevoile şi a asigura implementarea soluţiilor din planul “Continuitatea afacerii”,

Orice business din Romania poate beneficia de acest pachet cu un simplu click la www.telekom.ro/business/continuitatea-afacerii.

Cu Telekom, afacerea ta rămâne deschisă şi în siguranţă tot timpul!