Info

(P) Piaţa de print în 2021. Gama de produse PANTUM disponibilă prin partenerii autorizaţi

12 apr 2021 876 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Într-un timp prezent care se mişcă foarte repede şi depăşeşte toate obstacolele (PAN), avem nevoie de soluţii inovatoare, dinamice în domeniul consumabilelor care să ne ofere perspectiva unui viitor luminos (TUM).

Companiile au nevoie de servicii de imprimare fiabile, prietenoase cu mediul şi la preţuri accesibile, acum din ce în ce mai mult, comparativ cu oricare altă perioadă. La nivel global şi local, Pantum vine cu o gamă variată de imprimante, multifunctionale si mai ales programe dedicate, customizate atat pe consumatorul final cat si pe revanzatorii locali care au nevoie de suport in procesul de vanzare.

Incepand cu anul 2016 Pantum devine parte din cel mai mare fond de investitii chinezesc , PAG Asian Capital , din care face parte brandul Lenovo , Apex , Static Control Components si Lexmark, un brand legendar cu o tehnologie global recunoscută, Lexmark ul fiind preluat de fondul chinezesc tot in anul 2016.

În România, gama de produse Pantum este disponibilă prin Sky Group în calitate de reprezentant oficial Pantum pentru România, Ungaria, Austria şi Republica Moldova.

Partenerii autorizaţi pentru distributia produselor PANTUM pe piata din Romania: 

Network One Distribution (N.O.D)  

Liderul pieţei de distribuţie electro-IT din România şi-a început activitatea în 2002 şi de atunci se dezvoltă şi se reinventeaza constant.

De la soluţii variate pentru integratori şi SMB, până la produse de retail şi magazine online, NOD se bazează pe varietatea portofoliului şi disponibilitatea stocurilor, puncte esenţiale pentru orice business modern.

NOD înglobează peste 130 branduri de renume mondial şi mai mult de 15.000 de produse sunt disponibile permanent în stocul NOD.

Servel

Înfiinţat în 1991, Servel este unul dintre principalii leaderi pe piaţa consumabilelor şi a echipamentelor IT. În 20 de ani de activitate, Servel a construit o reţea de distribuţie care a rezistat în timp şi şi-a îmbunătăţit mereu oferta şi selecţia de produse şi servicii. Portofoliul Servel este format în întregime din reselleri din industria IT.

Sharolt

Sharolt Group srl, cu sediul în centrul oraşului Craiova şi un showroom de 250 mp, oferă o gamă completă de echipamente de birotică, de la soluţii IT complete, la service şi reparaţii. Compania are peste 2.000 de beneficiari ai produselor şi serviciilor şi este  certificată conform standardului de calitate ISO 9001 pentru comercializare, asamblare şi service echipamente IT şi birotică.

Planuri Pantum în 2021

Special pentru instituţiile publice din România, Pantum a demarat un proiect prin care oferă posibilitatea acestora să îşi inlocuieasca parcul de imprimante şi multifuncţionale în mod gratuit.

Programul este implementat prin intermediul partenerilor agreaţi (canale de distribuţie şi integratori specializaţi), printre care şi cei amintiţi mai sus: N.O.D., Servel şi Sharolt.

Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactati pe http://www.pantum-romania.ro

Pentru 2021 Pantum îşi propune o cotă de piaţă de 10% iar in 2022 o cota de minim 15% Conform datelor companiei de cercetare şi analiză “International Data Corporation” (IDC), în 2020 au fost vândute pe piaţa din România peste 160.000 de echipamente de printare (imprimante şi multifuncţionale A4, monocrom şi color), Pantum înregistrând o cotă de piaţă de 5%. Este o realizare extrem de importantă dacă ţinem cont de prezenţa recentă a brandului Pantum pe piaţa din România.