Info

(P) Network One Distribution distribuie sistemele de securitate Honeywell în România

25 sep 2017 1134 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor de produse electro-IT din România, a semnat parteneriatul cu Honeywell, lider la nivel mondial în soluţii integrate de securitate şi siguranţă, prin care va oferi la nivel local soluţii specializate pentru sectoarele comercial, rezidenţial şi public.

“Securitatea este o nouă direcţie de dezvoltare a NOD şi, cu ajutorul Honeywell, ne propunem să ajungem în top trei distribuitori de echipamente pe acest segment în următorii cinci ani. Am intrat pe acest segment acum un an, ne-am dezvoltat o echipă de oameni cu multă experienţă şi deja estimăm o dublare a cifrei de afaceri pentru anul acesta, la trei milioane de euro,”  a declarat Laurenţiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security NOD.

Soluţiile integrate au devenit o nevoie constantă în majoritatea sistemelor de management ale securităţii, fie că este vorba de contracte pentru clădiri de birouri, de spaţii comerciale, de instituţii publice sau de blocuri rezidenţiale.

„Honeywell este un nume consacrat pe piaţa sistemelor de securitate şi siguranţă, iar prin acest parteneriat le vom putea oferi partenerilor noştri soluţiile integrate de care au nevoie pentru a se dezvolta pe o piaţă de 650 miloane de euro anual, în continuă creştere,” a completat Laurenţiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security NOD.

Astfel, peste 200 de integratori vor avea acces la soluţii Honeywell precum sisteme CCTV de supraveghere video, sisteme de detecţie şi avertizare la efracţie, de control acces, sisteme de detecţie şi avertizare la incendiu din gama ESSER, precum şi software pentru management şi integrare WIN-PAK.

“Avem o gamă largă de sisteme de securitate, simple sau complexe, tehnologii integrate şi scalabile care răspund celor mai stricte cerinţe. Prin parteneriatul cu NOD, suntem convinşi că tehnologiile Honeywell apreciate la nivel mondial vor deveni şi mai cunoscute de piaţa din România”, a declarat Mihai Brana, Commercial Leader South and Eastern Europe, Honeywell Security and Fire / Managing Director Honeywell Romania.

În urma acestui parteneriat, Honeywell va avea acces la cea mai mare bază de reselleri de la nivel naţional, prin intermediul căreia NOD va distribui produse în valoare de aproximativ 300 de mii de euro în acest an. Valoarea distribuită ar urma să crească la 500 de mii euro în anul următor, potrivit estimărilor NOD.

Honeywell are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul securităţii, oferind produse de detecţie efracţie, supraveghere video şi sisteme integrate de securitate ce necesită costuri reduse de mentenanţă, oferind astfel o rentabilitate ridicată a achiziţiilor.