Info

(P) MSI Premium Cars, simbolul închirierii maşinilor de lux

14 oct 2019 3302 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Bine ai venit în viitor! Eşti la un abonament distanţă de a conduce maşinile mult visate! Vrei să iţi schimbi maşina mai rapid decât telefonul? Aşa sunt întâmpinaţi clienţii MSI Premium Cars pe site-ul companiei craiovene care vrea să revoluţioneze piaţa închirierilor de maşini de lux. Compania oferă servicii smart de închiriere, pentru persoanele care vor să îşi schimbe cât mai des maşinile cu care rulează, dar să îşi menţină standardele ridicate, în materie de autovehicule.

Motto: "Rent Smart, Drive Premium"

O companie din Craiova a introdus un concept nou pe piaţa autovehiculelor de lux, respectiv oferă servicii de închiriere de maşini din gama premium, pe o perioadă mai mare de timp. Ineditul afacerii constă în faptul că pe durata unui abonament de închiriere de 12 luni, clientul poate să schimbe maşina utilizată de 8, 12, 15 ori sau chiar de un număr nelimitat de ori, cu alt autovehicul din acelaşi pachet oferit de companie, să aleagă un abonament dintr-o clasă inferioară sau superioară, să renunţe sau să întrerupă.  Sub motto-ul "Rent Smart, Drive Premium", compania oferă spre închiriere o gamă variată de maşini de ultimă generaţie la cel mai bun preţ, din mărcile Mercedes, Audi, BMW şi Range Rover, punând accent pe confortul şi siguranţa clienţilor, precum şi pe performanţa vehiculelor ce vor fi închiriate. An de an, MSI Premium Cars îşi reînnoieşte flota, astfel că persoanele care închiriează vehiculele de lux nu vor primi niciodată o maşină mai veche de un an. “În acest moment lucrăm la un sistem prin care viitorii noştri clienţi vor putea să se aboneze din confortul propriei locuinţe, să plătească online pentru abonamentul dorit, iar în cel mai scurt timp să îi aştepte maşina dorită la scară. În cadrul abonamentelor de telefonie mobilă poţi să iţi schimbi telefonul odată la 12/18/24 luni, eu mi-am dorit pentru clienţii mei luxul şi libertatea de a schimba cu adevărat maşina mai rapid decât un telefon. Totodată, ideea acestui produs a venit din dorinţa cât mai multor oameni de a avea libertate de mişcare şi de a se bucura de maşinile noastre premium şi exotice fără obligaţii, din acest motiv perioada minimă contractuală este de o lună, schimbarea către un abonament inferior sau superior se poate face oricând după această lună, clientul poate renunţa în orice moment la abonamentul ales dacă nu mai este mulţumit şi cel mai important, ne şi ajutăm viitorii clienţi să işi vândă maşina veche prin  intermediul partenerilor noştri din toată ţara” a spus Horaţiu Popescu, administrator al companiei MSI Premium Cars.

Afacerea, pornită dintr-o necesitate

Povestea MSI Premium Cars a început de la o necesitate, pornită chiar din experienţele antreprenorului, legate de maşinile pe care le deţinea. "Am cumpărat un Mercedes E Classe de culoare negru pentru soţia mea, dar a doua zi am observat cât de uşor se murdărea. Mi-aş fi dorit în acel moment să fie de altă culoare, însă nu o mai puteam schimba. De atunci mi-a venit ideea serviciului pe care noi îl numim Switch By MSI, în sensul că dacă închiriezi de la noi, poţi să îţi schimbi maşina când vrei, în cadrul aceluiaşi pachet oferit de noi. Pur şi simplu vii şi spui că vrei alt autoturism şi in 5 minute primeşti cheia de la ce maşină doreşti din parcul nostru fara niciun cost suplimentar", a spus Horaţiu Popescu. O altă experienţă personală care l-a condus pe antreprenor cu gândul la o companie de închiriat maşini din gama premium a fost aceea legată de daunele produse maşinii personale. "Mi-am găsit maşina lovită în parcare. Dacă o duci în service, nu îţi dă nimeni o maşină la schimb din aceeaşi clasă, până ţi se repară. Pe când la noi, îţi este schimbată pe loc cu alta din pachetul ales de client, maşina lovită fiind in grija noastră să o reparăm”, a spus Horaţiu Popescu.

Serviciul Switch By MSI cuprinde oferte de închiriere pentru toate buzunarele, defalcate în şase clase de lux şi eleganţă, de la cea mai mică clasă (Red), în care sunt incluse maşini de genul Audi A3, Q3, Mercedes A Class şi GLA, BMW Seria 1 sau X1, şi până la clasa mare (Black), în care sunt cuprinse Audi A8, BMW Seria7 şi X7, Mercedes S Class şi GLS, Range Rover Vogue.

Toate costurile sunt suportate de compania de închirieri

Pe perioada închirierii maşinilor de lux, costurile legate de impozitul aferent autovehiculului, RCA, rovinieta, revizii tehnice, reparaţiile maşinii, cauciucurile de iarnă şi altele sunt suportate de către MSI Premium Cars, clientul trebuie să se preocupe doar de costul combustibilului. Maşina se ridică cu rezervorul plin de combustibil şi tot cu plinul făcut se aduce înapoi la compania de închirieri. 

Replacement by MSI

Odata cu modificarea legii RCA, în decembrie 2016, partea păgubită într-un accident auto beneficiază de maşină de înlocuire GRATUIT pe perioada cât autovehiculul său se află în service pentru reparaţii. Prin noul serviciu oferit de MSI Premium Cars, numit Replacement by MSI, clientul nu mai are grija maşinii pe perioada cât autovehiculul său este la reparat. Prin serviciul Replacement by MSI, maşina care i se dă clientului la schimb va fi similară cu cea deţinută (implicată în accident) şi se acordă în momentul în care vehiculul avariat a intrat în service.

Închirierea de maşini atrage clienţi din toată ţara

Pentru că utilizează doar maşini din gama de lux, MSI Premium Cars atrage, ca un magnet clienţii din diverse locuri din ţară. "Avem foarte mulţi clienţi din  Cluj, Timişoara, Constanţa, Brasov, Sibiu. Sunt foarte mulţi oameni interesaţi, care vin către noi din diverse colţuri ale ţării, motiv pentru care în planurile de viitor, scopul nostru este ca în următoarele 6-9 luni să deschidem birouri în majoritatea oraşelor mari din România, acţiune care va avea loc în trei etape. În acest moment avem birouri deschise în Craiova, Bucureşti şi în aeroporturile din aceste oraşe. În luna decembrie vom aduce în flota noastră şi Porsche, acesta fiind primul brand dintr-un nou program numit Exotic Collection by MSI, program care va fi completat în primăvara anului viitor cu maşini Coupe şi Cabrio din toate mărcile din portofoliu”, a spus Horaţiu Popescu, administrator al companiei MSI Premium Cars.