Info

(P) Învaţă să investeşti pe bursă în plină pandemie, cu ajutorul platformei de cursuri Vestor

24 sep 2021 1844 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

În plină criză politică, una care pare fără sfârşit, ceea ce anunţă şi o criză economică pe măsură, a crescut semnificativ numărul românilor care achizitionează cursuri prin care învaţă să facă bani pe cont propriu. Datele acestei creşteri vin de la platforma de cursuri online Vestor unde s-au înscris până acum 4000 de români dornici să înveţe cum să investească la bursă şi să intre cu succes în domeniul vast şi complicat al tranzacţiilor bursiere.

Vestor a reuşit să dea lovitura în pandemie, această platformă de cursuri online deschizându-se în luna august a anului 2020. Cursurile de aici se adresează atât celor care nu au avut deloc contact cu pieţele financiare, cât şi celor care au mai avut un contact prealabil cu bursa.

De la o cifră de afaceri de 100.000 de euro în 2020, Vestor va ajunge la 400.000 de euro în acest an datorită interesului crescut al românilor pentru independenţa financiară.

”Programul de training este one to one, fiecare şedinţă se desfăşoară strict între client şi instructorul nostru, astfel că avem siguranţa că informaţia va fi înţeleasă pe deplin; în cazul în care apar întrebări, acestea se pot adresa şi clarifica pe loc. Şedinţele se susţin online, prin intermediul platformelor de tip Zoom sau Skype, în contextul pandemiei”, a explicat Laurenţiu Ionescu, reprezentant al Vestor.

Foarte mulţi dintre cursanţi au demarat cu primul pachet de curs, dar ulterior au dorit să investească mai mult în educaţia lor, Vestor oferind cursuri pe mai multe niveluri.

De fapt, Vestor oferă cinci tipuri de cursuri, în funcţie de gradul de complexitate şi de nevoia de învăţare a cursanţilor, acestea pornind de la 95 de euro până la cursul ”Expert Trader”, cu un preţ de 5.960 de euro, care acoperă în profunzime toate ariile din domeniul educaţiei pentru investiţiile de pe pieţele financiare. Poate părea un preţ mare, dar cursul are succes pentru cei care doresc să investească sume serioase pe bursă, acolo unde orice greşeală poate costa mult mai mult decât un curs, şi unde, dimpotrivă, o bună cunoaştere a domeniului poate aduce profituri uriaşe.

Cursurile Vestor sunt însă adaptate oricărui doritor şi pot fi accesate şi de cei care învaţă alfabetul bursier, şi de cei care caută deja perfecţionarea cunoştinţelor despre trading, iar cei care aspiră să devină trader profesionişti şi să activeze în acest domeniu se pot adresa reprezentantilor Vestor care are harta drumului complet al devenirii în acest sens. Pentru aceştia din urmă există pachetele Advanced, Master sau Expert, unele care asigură cunoştinţe aprofundate în domeniu şi care au devenit foarte căutate tocmai pentru că deschid calea către oportunităţi majore de carieră.