Info

(P) Concurenţa devine din ce în ce mai strânsă la show-ul "La Taclale şi Parale" pe măsură ce se apropie finala

12 aug 2020 105 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Emisiunea online "La Taclale şi Parale", realizată pe platforma #DreptulLaBanking, are forma unui concurs de cunoştinţe generale pe teme financiare. Gradul de dificultate al întrebărilor a crescut, dar şi cel al pregătirii participanţilor.

Primul sezon al “La Taclale şi Parale” include cinci ediţii şi o o ediţie specială, toate difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking şi pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00, până la sfârşitul acestei luni. În finala care se va difuza pe 29 august participă toţi câştigătorii din emisiunile difuzate în primul sezon, iar premiul cel mare este de 1000 de euro  net, oferit de Asociaţia Română a Băncilor.

Dacă la a doua ediţie, trei participanţi au răspuns corect la 10 întrebări din 10, la cea de-a treia fluxul de lichidităţi, investiţiile în funcţie de monedă, TVA-ul, operaţiunile de restructurare a creditelor şi debitul direct i-au pus în dificultate pe unii. În schimb, întrebările despre acţiuni şi fluctuaţiile investiţiilor, cheltuielile prioritare în familie, venitul net şi creditul ipotecar au generat cele mai multe răspunsuri corecte.

Campania „Dreptul la banking” este una de informare şi conştientizare. Băncile din România care au iniţiat campania vor să atragă atenţia publicului larg asupra faptului că acesta este un drept fundamental al oamenilor, iar ele acţionează ca facilitatori. Serviciile pe care băncile le oferă generează beneficii pentru români, fie că e vorba de planul personal sau de comunităţi.

Mai mult decât atât, de la începutul pandemiei băncile din România au acordat sprijin clienţilor şi autorităţilor privind limitarea efectelor negative asupra bunăstării economice individuale, a economiei României şi a sănătăţii şi siguranţei publice.  Băncile din România au donat peste 23,5 milioane lei în perioada martie-mai 2020 în lupta împotriva pandemiei COVID-19, contribuţiile fiind destinate achiziţiilor de echipamente şi aparatură medicală pentru sprijinul sistemului sanitar şi al populaţiei afectate, potrivit datelor centralizate de la bănci.

Când românii îşi exercită #DreptulLaBanking, având la dispoziţie un banking smart şi modern, nu doar finanţele lor se simplifică, ci şi existenţa de zi cu zi. Mai mult, şi gradul lor de prosperitate va creşte.