Info

(P) Arhitecţii-dezvoltatori REDESIGN lansează STEJERIŞ - proiect rezidenţial exclusivist în Braşov

18 apr 2018 760 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Echipa REDESIGN anunţă lansarea proiectului rezidenţial exclusivist STEJERIŞ. Ansamblul de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri va fi amplasat în zona veche a Braşovului, o zonă în care relieful şi vegetaţia completează densitatea redusă a construcţiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist. STEJERIŞ va fi poziţionat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii. Investiţia totală în proiect este estimată la 15 milioane de Euro.

STEJERIŞ va fi compus din 8 clădiri cu regim mic de înălţime, formând o comunitate cu acces controlat, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. STEJERIŞ este dominat de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie.

Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre vf. Tampa, centrul Brasovului şi vf. Postăvaru. Suprafeţele utile ale apartamentelor încep de la 53 mp şi ajung până la 263 mp. Fiecare apartament va avea grădină şi/sau terasă proprii.

Arhitecţii-dezvoltatori REDESIGN au introdus câteva elemente cheie în conceptul locuinţelor din STEJERIŞ: spaţii de zi generoase de 50-80 mp utili, cu înălţimi de 6 m, pereţi de sticlă cortină spre privelişte, multă lumină naturală în toate încăperile, terase şi grădini panoramice şi faţade ale clădirilor cu finisaj de cărămidă aparentă. Pe lângă o serie de variante standard de finisare interioară a apartamentelor, proiectate de arhitecţi de interior, clienţii vor avea posibilitatea să lucreze cu un designer personal.

Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.