Info

(P) ANSWEAR.ro dă startul reducerilor masive de Black Friday!

15 nov 2018 250 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internaţionale de top vor fi puse la vânzare cu discounturi de pană la 70%, în perioada 16 – 18 noiembrie 2018 online pe ANSWEAR.ro cu ocazia Black Friday 2018. 

Pasionaţii de shopping şi fashion vor fi în delir şi anul acesta de Black Friday deoarece ANSWEAR.ro a pregătit o selecţie incredibilă de produse şi reduceri între 50 şi 70% pentru a veni în întâmpinarea clienţilor.  

ANSWEAR.ro, magazinul online al grupului polonez cu acelaşi nume, specializat în comercializarea de articole de modă online vine cu o noutate în acest an şi anume reduceri de până la 20% la colecţiile noi toamnă-iarnă ale brandurilor de top. 

Brandurile de renume la care ANSWEAR.ro a pregătit cele mai mari reduceri de acest Black Friday sunt: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Mango, Medicine, Adidas by Stella McCartney, Adidas Originals, Armani Exchange, Asics, Asics Tiger, Emporio Armani, Desigual, Under Armour, U.S. Polo, Nike, New Balance, Lauren Ralph Lauren, FILA şi Levi’s. 

„Oferta ANSWEAR.ro pentru acest Black Friday este una generoasă. Suntem pregătiti cu stocuri suficiente şi reduceri extrem de atractive la o selecţie foarte mare de produse. Menţinem pe perioada campaniei opţiunile noastre de livrare gratuită pentru comenzile peste 100 lei şi garanţia returului de 30 de zile, oferind clienţilor noştri şi garanţia produselor 100% originale”, declară Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro 

 Pentru o experienţă cât mai rapidă şi uşoară, clienţii pot accesa aplicaţia ANSWEAR.ro pentru a se asigura că beneficiază de reducerile pregătite pentru Black Friday. Fiecare achiziţie realizată prin intermediul aplicaţiei garantează 10% reducere, sub forma punctelor de fidelitate care se acumulează în cont.  

La fel ca şi în anii trecuţi categoriile de produse care vor fi disponibile cu discount: geci, paltoane, pantofi sport, genţi, accesorii, pantaloni, tricouri, topuri, aşadar indiferent de preferinţele clienţilor, aceştia vor găsi cu siguranţă produsul preferat. 

Deoarece mai multe beneficii înseamnă mai multe cumpărături, clienţii noi se pot bucura de 50 RON reducere în contul ANSWEAR Club  pentru înscrierea la newsletter sau prin descărcarea aplicaţiei pentru mobil. 

Despre Answear.ro:  

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 7 ani în piaţă de eCommerce europeană, grupul este prezent în ţări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia şi România. În România, Answear.ro oferă peste 300 de branduri de haine, încălţăminte şi accesorii de la nume sonere precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY şi New Balance.