Info

Meet the CEO World Class România 2019

22 mai 2019 482 afişări de Ştefan Stan
Din aceeaşi categorie

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

Kent Orrgren, CEO, World Class Romania

Kent Orrgren este CEO al World Class Romania, responsabil pentru conducerea strategiei de dezvoltare a companiei pe piaţa locală, având peste 28 de ani de experienţă în industria de health & wellness.

Kent consideră că toate lucrurile sunt conectate între ele şi nimic nu este de sine stătător: gânduri în spatele unui scop, strategie, comunicare, tactică şi leadership. Experienţa lui, din sarcinile anterioare în multitudinea de afaceri, l-a învăţat importanţa unor scopuri clare şi a leadership-ului pentru a menţine totul conectat şi pentru a crea rezultate.

Kent a absolvit IHM Business School în Stockholm, Suedia, cu specializare în Marketing Management, Strategic Marketing, Business Communication şi Economie. De asemenea, deţine o diplomă de Executive MBA în Management Financiar de la Stockholm School of Economics.

Înregistraţi-vă aici pentru eveniment