Info

HUAWEI P40 Series: Un nou început împreună cu telefonul tău mobil, alături de aplicaţiile tale preferate

11 mai 2020 6384 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

După ce faci o fotografie sau înregistrezi un clip video cu sistemul performant de camere Ultra Vision Leica, tot ce îţi doreşti este să împărtăşeşti cu prietenii şi cei dragi imaginile surprinse, cu ajutorul aplicaţiilor preferate de socializare, precum TikTok sau Snapchat.

Cu noile telefoane din gama Huawei P40 Series, viaţa online devine mai simplă, datorită aplicaţiilor care te ajută să rămâi permanent conectat cu cei dragi, proiectele personale sau serviciile de care ai nevoie.

Fie că vrei să îţi plăteşti facturile sau ratele în doar câteva momente din faţa telefonului tău mobil, fie că vrei să editezi un document, să cumperi online, să îţi chemi un taxi sau să rămâi la curent cu ofertele brandurilor tale preferate, AppGallery are răspunsul pentru toate aceste nevoi.

Al treilea magazin de aplicaţii internaţional HUAWEI vine cu peste 450 de aplicaţii româneşti şi alte zeci de mii de aplicaţii internaţionale. De la aplicaţii financiare precumPago sau 24Pay  până la aplicaţii care te ajută în activităţile de zi cu zi, precum Microsoft Office, eJobs, BitDefender, WordClass sau aplicaţia de navigare HERE WE GO – toate sunt disponibile pe noul tău telefon. 

Aplicaţiile de gaming precum Fortnite sau Battle Royale, cât şi cele educaţionale precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Prop, oferă experienţe de divertisment şi de învăţare potrivite pentru toate vârstele, deoarece  trec printr-un test strict de verificare. AppGallery dispune şi de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicaţiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Magazinul de aplicaţii AppGallery se dezvoltă în mod constant şi aduce mereu aplicaţii noi utilizatorilor, pentru a se bucura de o experienţă completă şi plăcută.

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicaţii Huawei AppGallery a avut o evoluţie foarte rapidă şi este capabil să ofere cel mai deschis, sigur şi inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puţin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de ţări.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutăţile din AppGallery, puteţi vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicaţii internaţional al HUAWEI.

 

Performanţa HUAWEI P40 Series

Gama HUAWEI P40 Series lansată la precomandă la finalul lunii martie, aduce trei flagship-uri dotate cu inteligenţă artificială care se remarcă, din nou, prin camere foto revoluţionare şi design fără precedent, stabilind noi standarde pentru fotografiile şi clipurile video realizate cu telefonul mobil.

Senzorul HUAWEI Ultra Vision este un real progres ingineresc, revoluţionând tehnologia senzorilor la nivel de pixeli. Noua serie P40 de la HUAWEI vine cu un senzor mare de 1/1.28 inci, care are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a creşte masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanţe îmbunătăţite în condiţii de luminozitate scăzută.

Conectivitatea nu a fost niciodată la un nivel mai înalt. Alimentate de Kirin 990 5G, vârfurile de gamă susţin tehnologiile 5G şi Wi-Fi 6 Plus de mare viteză.

După ce generaţiile anterioare P Series au schimbat total modul în care sunt percepute camerele foto în telefonia mobilă şi au revoluţionat noţiunea de zoom, modelul HUAWEI P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x şi zoom-ul digital de până la 50x.

HUAWEI P40 Pro+ are SuperZoom Array de până la 100x, prevăzut cu un nou design periscopic, care captează lumina de cinci ori mai bine, extinzând capacitatea de marire cu 178% pentru a suporta zoom-ul optic de până la 10x.

Pentru cele mai bune clipuri video pe care le poţi distribui prietenilor pe TikTok, modelele P40 Pro şi P40 Pro+ sunt dotate cu cameră cinematografică supersensibiă de 40 MP. Aceasta are un obiectiv cu unghi ultra larg, cu o distanţă focală echivalentă cu 18 mm şi un senzor de 1/1.54 inci care suportă acelaşi raport de aspect 3:2 popular la aparatele foto DSLR full-frame

Prin sistemul de operare EMUI 10.1, HUAWEI introduce o serie de funcţii noi pentru inteligenţa artificială. HUAWEI MeeTime aduce o experienţă de apel video de 1080p Full HD de înaltă calitate, chiar şi atunci când utilizatorul iniţiază apelul dintr-o cameră slab luminată, profitând de algoritmii de recunoaştere facială şi optimizare – în ţările în care este disponibilă aplicaţia.

Design-ul aduce un scaner de amprentă îmbunătăţit şi integrat în ecran pentru o autentificare biometrică cu 30% mai rapidă. Modelele P40 Pro şi P40 sunt disponibile în trei finisaje de sticlă lucioasă – Ice White, Deep Sea Blue şi Black – şi două din sticlă mată şi anume Blush Gold şi Silver Frost.

Acum, trecerea de la vechiul tău telefon la un nou început alături de telefonul tău HUAWEI din gama P40 Series se poate realiza în câteva minute. Prin aplicaţia Phone Clone, resursele pot fi transferate cu uşurinţă între cele două dispozitive, cu viteze de până la 1 GB pe minut, indiferent de sistemul de operare al vechiului telefon.